Insta estafette winactie met o.a. Roppongi en The Sushi Times.

Insta Estafette Winactie: Tokyo Olympics Editie!

*** LET OP! DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN ***

Tijd voor een kleine verrassing in de vorm van deze Tokyo Olympics Insta Estafette Winactie! Zoals jullie ongetwijfeld weten gaan de lang verwachtte Olympische Spelen in Tokio dit jaar niet meer door. Dat betekent niet alleen geen sport op tv deze zomer, maar velen hebben ook nog eens hun droomreis naar Japan in het water zien vallen. Maar om toch nog een beetje Japan naar je toe te brengen hebben 6 webshops en 1 Japan platform, die allemaal een grote liefde voor passie en Japan delen een speciale winactie opgezet. Zo kun je toch nog een beetje genieten van al het moois en leuks dat Japan te bieden heeft.

Prijzenpakket t.w.v. €100,00!

Deze speciale (instagram only) winactie heeft als grand price een pakket ter waarde van maar liefst €100,00! Met daarin onze eigen The Sushi Times vinyl stickers en buttons, die normaal alleen te verkrijgen zijn op conventies en Japan markten. Maar dat zijn slechts een paar kleinigheidjes want het echte prijzengeweld wordt gedoneerd door de verschillende Japan webshops!

De volgende toffe goodies vind je in dit pakket:

Hoe kun je winnen?

Word jij al helemaal hebberig? Pak dan snel je instagram erbij! Want dit keer is de giveaway een unieke instagram only actie waarbij je een (digitaal) rondje rent langs alle deelnemende shops:

Elk account geef je natuurlijk even een like om ze te supporten, en vervolgens zet je een comment onder de foto van het pakket (op elk account). Zet hierin een Japanse vlag en laat ons eventueel nog weten waarom nou juist jij dit pakket zou moeten winnen! Veel succes met deze Tokyo Olympics Insta Estafette Winactie!

Nog enkele spelregeltjes

  • De winactie loopt van vrijdag 24 juli t/m 9 augustus
  • Je moet alle accounts van de Insta Estafette Winactie volgen en er een comment plaatsen
  • De gelukkige winnaar wordt geloot en bekendgemaakt na afloop van de actie op de Instagram pagina’s (en/of stories) van alle deelnemers
  • We geven de winnaar 24 uur de tijd om te reageren en de prijs te claimen
  • Iedereen met een postadres in Nederland of België mag meedoen met deze actie
  • Indien van toepassing, alleen deelname met toestemming van ouders of voogd.*** LET OP! DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN ***Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie