Anime conventies Nederland 2020

Japan en Anime Conventies Nederland 2020

Op zoek naar een toffe Japan en anime conventies in Nederland in 2020? Dan zit je hier aan het goede adres! Let wel dat het in dit overzicht gaat over anime en Japan gerelateerde conventies. Evenementen zoals Dutch Comic Con e.d. worden niet vermeld op deze lijst vanwege de beperkte link met de Japanse cultuur.

Voor een overzicht van alle cosplay conventies in het algemeen kun je terecht op ALLES OVER COSPLAY. Dit is dé informatie-hub voor alles op het gebied van cosplay met het laatste conventie nieuws, een uitgebreidere kalender met evenementen, vele tutorials en nog veel meer! Dus neem er snel een kijkje!


Aankomend:
IVM met COVID-19 is vooralsnog vrijwel alles geannuleerd


Nishicon 2020

Wat: Anime Conventie

Wanneer: GEANNULEERD

Waar: Almelo

Animecon Classic 2020

Wat: Anime Conventie

Wanneer: GEANNULEERD

Waar: Almelo

LET OP! Dit is NIET de standaard editie van Animecon maar een nieuw initiatief. De reguliere Animecon editie is verplaatst naar het najaar van 2020.

Abunaicon 2020

Wat: Anime Conventie

Wanneer: GEANNULEERD

Waar: Veldhoven

LET OP! Gelijktijdig met Viencon 2020

Viencon 2020

Wat: Cosplay conventie / Japans festival

Wanneer: GEANNULEERD

Waar: Centerparcs Limburgse Peel

LET OP! Gelijktijdig met Abunaicon 2020

Animecon Classic 2020

Wat: Anime Conventie

Wanneer: GEANNULEERD

Waar: Rotterdam
Dit overzicht is voor het laatst geüpdatet op 25 juni 2020. Mis je nog een event of hebben we ergens een fout gemaakt? Laat het ons dan weten!

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie