Diverse soorten Pocky. Eigen foto.

Waar kun je Japans snoep kopen

De supermarkten en snoepwinkels liggen hier vol met RedBand, Haribo, ChupaChups, Milka, Klene en nog vele anderen soorten en merken. In Japan zul je deze niet zo snel terug vinden maar wel kom je daar merken zoals Glico, Lotte en Meiji tegen in de schappen. Gelukkig hoef je niet naar Japan af te reizen om aan Japans snoep te kopen aangezien je het bijvoorbeeld op conventies kunt vinden, in sommige toko’s en natuurlijk online. En om jullie hierbij een handje te helpen hebben we een makkelijk overzicht gemaakt van alle (ons bekende, Nederlandse) webshops die Japans snoep verkopen.

Wil je meer weten over de verschillende soorten Japanse snoep die er zijn? Lees dan hier het artikel “Het meest bekende Japanse snoepgoed“.

Japans snoep kopen in Nederland


MostCutest

De naam MostCutest kennen jullie ondertussen misschien al wat deze überkawaii webshop stroomt over van de schattigste Japanse hebbedingetjes! In het assortiment vind je o.a. Fuwa Fuwa klei, stationary, D.I.Y. candy kits, plushies en sinds kort ook nog eens diverse soorten Pocky en Japanse koekjes! Maar ook KitKat’s, gummy’s, kauwgom, chips en meer vind je terug in het assoritement.

Seikatsu

Een Nederlandse webshop met heel veel Aziatische, en vooral Japanse snacks, snoepgoed, en andere lekkernijen! Niet alleen vind je er Pocky, KitKat en het beroemde Ramune maar vind je er, maar ook de lekkerste groene thee koekjes en nog veel meer.

Roppongi

Roppongi is ook een Nederlandse webshop die zich richt op unieke, Japanse lifestyle en design producten. De online shopt heeft niet altijd Japans snoepgoed in stock staan maar sowieso staan ze op conventies waar je ook bij ze terecht kunt voor een selectie Japans snoep en frisdranken zoals Pocky, Ramune, Lotte- en Meiji producten.

Amazing Oriental

Amazing Oriental is één van grootste Aziatische supermarkten in Nederland en hebben een een enorm aanbod aan Aziatische producten, Pocky, Ramune en Meiji snoepgoed! Dus op zoek naar Yan Yan of Hello Panda snacks? Dan kun je terecht in hun webshop!

Jamin

Af en toe wisselt het assortiment wat, maar Japans snoep ligt ook gewoon in de schappen van de Jamin! Op het moment is assortiment nog beperkt tot YanYan, Pocky, Meji Panda Koekjes, Groene thee kitkat en Poppin Cookin’ maar wellicht komt hier in de toekomst nog verandering in!

Japans snoep kopen in het buitenland


TofuCute

Tofucute heeft een ruim assortiment aan Japans snoep zoals Pocky, Caplico, Hello Kitty chocolade lolly’s, Matcha Biscuitjes, Koala March, Pepero, Meiji Chocolade, Meiji’s ‘create-a-gummy’, Pepero, Pretz, YanYan, Hello Panda, Puccho, Hi-Chew, Meiji Chocolade en ga zo maar door!

JBox

Eén van de grootste webshops bomvol met Japanse producten waaronder tientallen soorten Japans snoep zoals: Pocky, Lotte kauwgom, Meiji Chocolade en Gummy’s, Morinaga Chocolade, Hi-Chew, Puccho, Sakuma Drops. Het is een veel gebruikte en populaire webshop maar zelf heb ik er nog nooit wat besteld vanwege (de in mijn ogen) hoge verzendkosten. Dat neemt niet weg dat ze erg veel te bieden hebben.

NapaJapan

Eén van de grotere online shops op het gebied van Japans snoepgoed. Ze hebben er vrijwel alles en dan ook tientallen verschillende soorten snoep waaronder kauwgom, Pocky, Koala March, Crunky Chocolade, Collon, Meiji Chcolade. Ook hier is shipping niet goedkoop maar in elk geval niet zo bizar duur als JBox, zelf heb ik hier nog nooit besteld maar Teskuh heeft positieve ervaringen met deze site.

Japan Candy Box

Kun je nou echt niet kiezen of wil je gewoon graag van allerlei Japans snoep wat proberen? Probeer dan eens de Japan Candy Box! Deze super leuke webshop stuurt je elke maand (of eenmalig, net wat je wilt) een doos vol Japans snoep! Elke keer weer wat anders en elke keer een verrassing.  Zo kun je dus hartstikke makkelijk heel veel verschillende soorten proberen.

Japan candy


Jullie adresjes

Tot zover zijn dit alle shops waarvan ik weet dat ze Japans Snoep verkopen maar ik zal er vast nog wel een paar overgeslagen hebben! Vergeet vooral niet bij je lokale toko te kijken want ook daar kom je nog wel eens Pocky en ander Japans snoep tegen! Ebay is ook een goede plek om eens rond te kijken en zelfs Amazon heeft Japans snoep. Maar bij beide sites is het even goed opletten bij welke seller je het koopt en zijn de verzendkosten ook lang niet altijd voordelig.

Weet jij nog andere plekken waar je Japans snoep kunt kopen die we hebben gemist? Laat het ons weten in de comments!

Dit artikel – Waar Kun Je Japans Snoep Kopen – verscheen voor het eerst op 6 december 2013 en is voor het laatst geüpdatet op 6 februari 2021

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

2 Reactie's

Geef een reactie