Blog header Black Friday.

Japanse Black Friday Deals 2021

Je wordt inmiddels flink om de oren geslagen met allerhande fantastische (en minder fantastische) Black Friday Deals. Maar welke deals zijn nou echt de moeite waard, of überhaupt interessant? Om het je wat makkelijker te maken hebben wij een aantal leuke deals voor Japan liefhebbers opgezocht.

Note: niet alles is perse een Black Friday Deal, we hebben ook nog een paar “gewone” aanbiedingen er tussen gezet die we tegen kwamen. Ook zullen we dit artikel gedurende de week bijwerken naarmate we nog meer interessante deals vinden.

Japanse games in overvloed

Gamers kunnen hun lol op deze Black Friday want er zijn heel veel gaming deals te vinden op diverse sites zoals Bol.com, Nedgame, GameMania, AllYourGames, en de Mediamarkt. Enkele van onze favoriete, Japanse, gamingdeals zijn:

  • Ghost of Tsushima Director’s Cut (PS5) voor €49,95 bij bol.com en mediamarkt
  • Lost Judgement (PS5) voor €29,99 bij Nedgame
  • Nioh Collection (PS5) voor €39,99 bij bol.com
  • Demon Slayer Kimetsu no Yaiba The Hinokami Chronicles (PS5) voor €39,99 bij Nedgame
  • JoJo’s Bizarre Adventure Eyes of Heaven (PS4) voor €18,- bij Nedgame
  • Persona 5 Royal Standard Edition (PS4) voor €26,99 bij bol.com
  • Wonder Boy Asha in Monster World (Nintendo Switch) voor €33,- bij Nedgame
  • Persona 5 Strikers – Limited Edition (Nintendo Switch) voor €27,99 bij bol.com
  • Super Monkey Ball Banana Mania (diverse platformen) voor €24,98 bij bol.com, mediamarkt

Daarnaast stunt bol.com met een Nintendo Switch Mario Kart 8 bundel in combinatie met 3 maanden online lidmaatschap. De hele bundel heb je voor €299,-. Let wel dit betreft NIET de nieuwe Nintendo Switch OLED versie.

Ook bij GameMania bieden ze deze bundel aan, maar dan met een extra accessoirespakket erbij voor een totaalprijs van €319,-. De rest van de aanbiedingen zijn niet heel spannend bij GameMania, wel hebben ze nog €10,- op enkele Switch titels zoals Metroid Dread, Animal Crossing en Luigi’s Mansion. Toch weer een tientje 😉

Natuurlijk vind je ook bij Nedgame de nodige deals! Waaronder korting op de Nintendo Game & Watch Super Mario Bros voor €44,-, een paar tientjes op Switch Bundels, merchandise zoals amiibo en knuffels, en diverse games.

Japanse Bordspellen

O.a. bij Bol.com zijn er diverse Japanse (of door Japan geinspireerde) bord- en kaartspellen in de aanbieding met kortingen tot 40%! Denk aan populaire games zoals Sushi Go, Machi Koro, MATCH-5 in een Super Mario Editie, Origami en een persoonlijke favoriet: Hanamakoji.


Japanse hebbedingetjes

Op diverse sites vind je korting op allerhande leuke Japanse hebbedingetjes. Perfect om nog een leuke deal te scoren voor secret santa of in een surprise! Zo vind je op websites zoals Radbag, Asos, en Smoko een hoop kawaii spul met een Japans tintje. Denk aan:

Het vinden van Japanse hebbedingetjes tijdens de Black Friday Deal en al helemaal als het om meer traditionele items gaat zoals Daruma of Kokeshi is erg lastig. Dit komt vooral omdat het dan om handgemaakte producten gaat of specialty imports. Vaak gedaan door kleine bedrijven. Zij hebben niet de financiële marges om te stunten met hoge kortingen. Toon hier dan ook begrip voor.

Japans Servies

Nog op zoek naar wat nieuw servies? Al dan niet om straks je kersttafel mee te dekken? Dan kun je nu je slag slaan! Niet alleen vind je mooie, reguliere serviesjes in de aanbieding bij de Bijenkorf en de Wehkamp maar er wordt her en der ook gestunt met Japans servies. Bijvoorbeeld van de Tokyo Design Studio. Zo vind je bij The Oriental Shop een groot deel van hun collectie nu met kortingen tot 30%!


Japanse (en Koreaanse) Skincare

Voor alle mensen die zich bezig houden met huidverzorging, en dan in het bijzonder van Japanse en Koreaanse skincare producten zijn er ook deals te scoren vandaag! Zo krijg je bij Shop Ichigo oplopende kortingen bij verschillende producten (en 15% via hun nieuwsbrief) en heeft Little Wonderland 20% korting op bijna alles. En krijg je er ook nog een goodiebag met samples bij als je boven een x-bedrag uitkomt.

Black Friday bij Amazing Oriental

Ook Amazing Oriental doet mee met Black Friday! Het zijn niet echt specifiek Japanse producten die ze in de aanbieding hebben (behalve Nissin ramen) maar we noemen het toch even want we weten zeker dat er hier liefhebbers zijn voor andere Aziatische producten! Let wel dat de korting alleen geldig is op een selecte groep van producten. Je vindt ze op deze pagina.


Korting op The Sushi Times Merchandise

Tenslotte krijg je ook nog eens tot 60% korting op onze eigen The Sushi Times merchandise (via RedBubble) met kortingscode “CYBER5”. Neem dan ook nu nog een kijkje tussen onze merchandise en scoor een leuk cadeau voor jezelf of een ander! Overigens is deze kortingscode voor de gehele RedBubble site geldig dus vergeet ook niet de andere creatievelingen die hun spullen aanbieden via RedBubble niet!

Japanse cadeaus

Mocht je trouwens nog specifiek op zoek zijn naar Japanse cadeaus voor de Japan liefhebber in jouw leven of de fans van anime en kawaii items? Bekijk dan ook nog onze cadeautips voor 2021! Ze zijn wellicht niet allemaal in de aanbieding tijdens Black Friday maar alsnog de moeite waard!

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie