Kaomoji x Sanrio collab brengt je favoriete personages in manga stijl

De eerste grote samenwerking van Kaomoji in 2023 is aangekondigd: een Hello Kitty and Friends collectie! Bekende en geliefde karakters zoals Hello Kitty en Cinnamoroll zijn in een nieuw jasje gestoken. Een combinatie van het schattige van Sanrio en de uniseks stijl van Kaomoji maakt dat je je favoriete karakters nu kan kopen in een manga stijl die je normaal gesproken niet zomaar kan vinden.

Van Hollandsche Bodem

Kaomoji is een op Japanse popcultuur geïnspireerd Nederlands streetwear werk, opgericht in 2015. Wat toen begon als een hobbyproject voor een paar vrienden, is nu het grootste anime streetwear kledingbedrijf van Europa!

Ze hebben een trouwe wereldwijde fan community en naast originele eigen ontwerpen hebben ze ook regelmatig grote officiële samenwerkingen zoals met Hatsune Miku, Kizuna Ai en Doki Doki Literature Club. Nu mogen ze dus ook het gigantisch bekende en geliefde Sanrio tot hun partners rekenen!

Sanrio is het wereldwijde lifestylemerk dat vooral bekend is van Hello Kitty die is opgericht in 1974, en het thuis van vele andere geliefde karakters zoals My Melody, LittleTwinStars, Cinnamoroll, Pompompurin, Gudetama, Aggretsuko, Chococat, Bad Badtz-Maru, Kerokerokeroppi en de Britse iconen Mr. Men Little Miss.

Kaomoji x Sanrio collab

Geïnspireerd op de Japanse manga, heb je nu alle karakters met schattige ogen en verschillende halftone accenten. Het simpele, maar unieke design maakt het makkelijk te combineren met je eigen kledingkast.

In de collectie zitten de karakters Hello Kitty, My Melody, Kuromi, Cinnamoroll en Pompompurin. Iedereen krijgt zijn eigen speciale design, maar voor wie niet kan kiezen is er altijd nog het Hello Kitty and Friends ontwerp, waar iedereen in zit.

De Sanrio collectie gaat 4 april live. Je kan deze collectie halen op de website www.kaomoji.co en op elke conventie waar ze aanwezig zijn. Volg hun Instagram @kaomoji voor meer informatie en de laatste updates.


Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie