KAWAII BOX REVIEW AUGUSTUS 2014

Kawaii Box Review Augustus 2014

Net als vele van jullie ben ik dol op kawaii spulletjes. Van schattige plushies en squishies tot kawaii pennen en briefpapier met lieve characters erop. Het komt dan ook vaak genoeg voor dat ik even niet weet waar ik het zoeken moet als ik weer een leuke (web)shop tegenkom die overstroomt van de leuke spulletjes.

Kawaii spul in overvloed

Ik kan nooit kiezen maar gelukkig biedt de Kawaii Box hiervoor een super handige en vooral hele leuke oplossing! Je kunt je voor maar $18.90 per maand abonneren en dan krijg je aan het begin van de maand een doos met minstens 10 Japanse en Koreaanse kawaii spulletjes.

Voor nog geen €15 (incl. verzendkosten) krijg je elke maand een hele doos vol met kawaii spulletjes. Deze maand mocht ik ook zo’n kawaii box ontvangen en eenmaal binnengekomen kon ik hem dan ook niet snel genoeg ondersteboven zetten!

kawaiibox
SONY DSC
SONY DSC

Ziet er al veelbelovend uit of niet soms? Nou hoe verder ik in het doosje kwam hoe leuker het werd! Stuk voor stuk kwamen de verrassingen eruit en letterlijk alles heeft ondertussen al een plekje gekregen in of om m’n tas, kamer en kantoor.

Dit zijn (van links naar rechts en boven naar beneden): Kracie DIY candy kit, klein watermeloen portemonneetje, nepleren giraffe sleutelhanger,  Panda plush charm, konijntjes briefpapierset, nagelstickers, Koreaans schrijfwaren setje, Rilakkuma Aloha notitieblokje, macaron phonecharm, cupcake ring, en een Kumamon charm.

En omdat ik het allemaal zo schattig vind, stiekem toch nog een paar extra foto’s 😉

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Behoorlijk wat of niet soms? Jammer genoeg was de cupcake ring alleen maar geschikt voor m’n pink, en dan alleen als ik hem helemaal tot het uiterste verstelde. Ook de panda plush charm was een beetje twijfelachtig… De witte vacht was een tikje verkleurd en leek al wat ouder te zijn. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken want alle andere dingen zijn stuk voor stuk super leuk!

Je eigen kawaii box

Al met al dus een super leuke box met de schattigste hebbedingetjes. Zelf ook proberen? Abboneer je dan nu op de kawaii box 😀 Geen behoefte aan kawaii spulletjes maar vind je Japans snoep wél heel erg leuk? Dan hebben ze ook nog de Japan Candy Box waarbij je maandelijks een selectie Japans snoep krijgt thuisgestuurd.

Kawaii Box - The Cutest Subscription Box
Japan Candy Box - The Sweetest Monthly Japanese Candy Subscription Box
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie