9 Super Kawaii Character Onigiri

Onigiri zijn één van de meest populaire “snacks” in Japan. Het is geen tussendoortje zoals een mars of snickers maar een echt vullend tussendoortje van rijst met allerhande lekkere vullingen. In feite is het niks anders dan een “bal” rijst maar dan in de vorm van een driehoek met wat zeewier aan de buitenkant en dus een vulling. Dit kan van alles zijn van tonijnsalade tot ei, tot pruim.

De laatste tijd zie je niet alleen veel variaties in vulling ontstaan maar ook nog eens in de vorm en het uiterlijk van de onigiri. Net als met de bento boxen die een “kawaii” variant hebben ontwikkeld zie je nu ook steeds meer kawaii onigiri buiten de lunchbo. Zelf ook een poging wagen? Met deze recepten moet het je lukken!

 

Bento spulletjes

Mocht je op zoek zijn naar sommige van de malletjes of andere leuke bento accessoires die je vindt in de bovenstaande video’s? Kijk dan eens op sites zoals Roppongi.nl, MostCutest.nl, of zelfs bol.com!

 

Dit artikel – 9 Super Kawaii Character Onigiri – verscheen voor het op 11 augustus 2017 en is voor het laatst geüpdatet op 11 augustus 2018.

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X