Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue vanaf 24 januari verkrijgbaar

Voordat we los mogen gaan met een gloednieuw Kingdom Hearts avontuur mogen we eerst nog even genieten van een HD remaster van Kingdom Hearts 2.8!

Hoofdrolspelers van de serie, Sora en Riku, leggen het Mark of Mastery-examen af ter voorbereiding op toekomstige bedreigingen. De kenmerkende actie van de Kingdom Hearts-serie is geëvolueerd, zodat spelers snellere gevechten kunnen voeren en de omgeving in een noodtempo kunnen verkennen.

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue is een compilatie die een in high definition geremasterde versie van het populaire Kingdom Hearts [Dream Drop Distance] HD naar PlayStation 4 brengt. Kingdom Hearts [Dream Drop Distance] HD, dat oorspronkelijk is uitgebracht in 2012, is een volledig in HD geremasterde versie van Kingdom Hearts 3D [Dream Drop Distance].

De HD geremasterde versie van Kingdom Hearts bevat tevens:

Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep ? A Fragmentary Passage
Een volledig nieuwe speelbare episode die is gelinkt aan het verhaal van Kingdom Hearts III, en plaatsvindt na de verhaallijn van Kingdom Hearts Birth by Sleep. De episode wordt verteld vanuit het perspectief van Aqua.

Kingdom Hearts [chi] Back Cover
Een nieuwe HD-film die het mysterieuze verhaal vertelt over de Foretellers, zodat de eerste stukken uit de geschiedenis van de serie met elkaar worden verbonden. Deze stukken zijn te zien in de binnenkort verwachte mobiele titel Kingdom Hearts Unchained [chi].

 

Vanaf 24 januari is deze overal verkrijgbaar, dus nog eventjes en dan is het zover! Je besteld de game o.a. bij bol.com, nedgame, en gamemania!

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X