Kingdomhearts meets Toy Story in KH3!

Persbericht: Onlangs onthulden Square Enix Ltd. en Disney een nieuwe KINGDOM HEARTS III-trailer met daarin een hoofdrol voor de eerste wereld in de KINGDOM HEARTS-serie die is gebaseerd op een Disney•Pixar-film, “Toy Story.” Tetsuya Nomura, regisseur van de KINGDOM HEARTS-serie toonde de trailer tijdens de The Walt Disney Company’s Video Game Showcase op de D23 Expo in Anaheim, Californië.

De nieuwe trailer volgt Sora, Donald Duck en Goofy naar Andy’s kamer waar ze zich aansluiten bij Woody, Buzz Lightyear, Hamm, Rex en Sarge die onderzoeken waar Andy en de rest van het speelgoed zijn gebleven en hoe het kan dat er plotseling Heartless-vijanden opduiken in hun wereld. De trailer geeft een indruk van het originele verhaal en gunt fans een eerste blik op het uiterlijk van het dynamische trip in “Toy Story”-stijl, naast gloednieuw speelgoed, zoals de Giga’s, en speciale Keyblades die transformeren zodat Sora de Heartless-vijanden met unieke aanvallen kan belagen.

“Met veel plezier verleggen we de grenzen van het KINGDOM HEARTS-universum om ook de wereld van Disney•Pixars ‘Toy Story’ te omvatten,” zegt Tetsuya Nomura, regisseur van de KINGDOM HEARTS-serie. “Fans kijken vast al lang uit naar de toevoeging van deze wereld. KINGDOM HEARTS III krijgt een geheel origineel en exclusief verhaal, terwijl de gameplay qua stijl en uiterlijk helemaal in de ‘Toy Story’-sfeer zal passen. Binnenkort onthullen we meer details daarover.”

Toy_Story_Trailer_Screens_(2) Battle_(4)

“De ‘Toy Story’-wereld in KINGDOM HEARTS III biedt een gloednieuwe verhaallijn die de beroemde vrienden uit ‘Toy Story’ samenbrengt met de helden uit KINGDOM HEARTS en weerspiegelt het kwaliteitsniveau dat we nastreven met elke Pixar-film,” zegt Jason Katz, story supervisor bij Pixar Animation Studios. “KINGDOM HEARTS III wordt ongetwijfeld een ervaring die fans niet willen missen.” Ter ere van D23 en de release van de nieuwe trailer, verschijnt in KINGDOM HEARTS Union χ[Cross] (voor iOS en Android) een krachtige “KINGDOM HEARTS III Sora [EX]”-medaille.

Dit is de eerste medaille van een personage uit KINGDOM HEARTS III dat aan de game is toegevoegd. Gedurende één maand (van 16 juli tot 16 augustus) krijgen alle spelers de kans deze nooit eerder vertoonde medaille te ontvangen.

Battle_(7) Battle_(12) Battle_(15)

KINGDOM HEARTS III komt in 2018 beschikbaar voor Xbox One®, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, en het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem. Ga voor meer informatie naar:http://www.kingdomhearts.com/

 

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt! :D