LADYBABY: De Ultieme Heavy Metal J-Pop Groep

Geïnspireerd door BABYMETAL komt deze nieuwste idolgroep de topcharts binnengestormd. Niet alleen met hun muziek weten ze velen te verbazen, het is toch vooral de bijzondere opstelling van deze band. De leden van LADYBABY zijn namelijk twee lieftallige dames, en een beroemde otokonoko met de naam Ladybeard!

 

Online superster

Ladybeard is een soort internet celebrity, beroemd om zijn twee staartjes, schattige outfits en stoere baard. Niet alleen kan hij zingen, deze Australische cross-dresser is ook nog eens professioneel worstelaar die sinds 2013 in Japan woont.

Daar is hij ook uitgegroeid tot een soort lokale celebrity die graag gezien wordt op allerlei events en een heuse merchandise line heeft met o.a. een pin-up dvd!

Afbeelding via Kotaku.

Afbeelding via Kotaku.

Samen met bandleden Rie Kaneko en Rei Kuromiya hebben ze begin 2015 een band opgericht die zich specialiseert in het maken van heavy meal covers van bekende J-pop nummers. Op deze manier wil Ladybeard zijn liefde voor kwaii pop combineren met heavy metal, en dat uiteraard passend gekleed in de mooiste outfits.

 

Eendagsvlieg of blijvertje?

Hun eerste single is Nippon Manju en is inmiddels al MILJOENEN keren beluisterd! Hoog tijd om dit ook eens aan jullie te laten horen!

En wat vinden jullie ervan? Kun je nu al niet wachten op een nieuwe release? Of wil je LADYBABY supporten? Koop dan hun single via CDJapan of Amazon.

Of wil je ze live zien? Zelfs dat kan want op 5 december komt LADYBABY naar Duitsland gaat voor een optreden op Jap-Ro, een evenement georganiseerd door Astan Magazin. Het optreden vindt plaats op zaterdag 5 december in podium Werkstatt in Keulen. Meer informatie vind je hier.

Afbeelding via CDJapan.

Afbeelding via CDJapan.

 

Bron: 1, 2, 3.

Coverfoto: MetalInjection.

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X