Leer vechten als Kirito op Heroes Made in Asia 2022!

#ADVERTORIAL

Ben jij dol op de Aziatische popcultuur? Kijk dan je ogen uit tijdens Heroes Made In Asia op zaterdag 30 april en zondag 1 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem. Er valt van alles te zien en te beleven!

Kom je cosplay showen aan bezoekers tijdens de cosplay catwalk, ontmoet je favoriete manga artiesten, anime stemacteurs en influencers, loop langs de verschillende merchandise stands en eet je vol met Aziatische lekkernijen! Er is zoveel te beleven op Heroes Made In Asia maar het leukste is het ontmoeten van verschillende mensen met dezelfde passie!

Ontdek de Artist Alley

Heroes Made In Asia geeft graag een podium aan creatieve talenten! In de Artist Alley zullen creatievelingen hun kunst tentoonstellen en verkopen. Ben jij benieuwd naar de verschillende artists die hier te vinden zijn? Hou dan de socials van Heroes Made in Asia in de gaten. Elke week stellen ze een artist voor aan de hand van een leuke video waarin ze meteen hun creativiteit laten zien!

New: het Food Theater

Naast dat je heerlijke Aziatische lekkernijen kunt eten en kopen kun je deze editie ook zien hoe deze gerechten gemaakt worden. Naast de Asian Food Market komt er deze editie ook een Food Theater! In het Food Theater kun je zien hoe professionele chefs verschillende gerechten klaarmaken. Je kunt bijvoorbeeld zien hoe een Bento Box wordt gemaakt of hoe een sushi chef Uramaki maakt. Wil je het daarna zelf thuis klaarmaken? Dat kan! Na afloop koop je een box met alle ingrediënten zodat je het thuis zelf kunt proberen. Iedereen die van Aziatisch eten houdt komt dus niks te kort tijdens Heroes Made in Asia en kan zijn buik rond eten!

Leer vechten als Kirito

Er zijn twee nieuwe workshops toegevoegd aan de line up van de Active Heroes Area. Je kon al mee doen aan twee workshops in Japanse vechtkunsten, hier komen nu ook twee Koreaanse vechtkunsten bij; Hapkido en Ssang Geom. In Hapkido wordt bij een aanval zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de kracht en beweging van de tegenstander om hem uit balans te brengen en/of te controleren. Daarna wordt de tegenaanval ingezet.
Ssang Geom is het vechten met twee zwaarden. De dubbele zwaarden zijn o.a. bekend door Leonardo uit ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’ en ook door Kirito die zich in de anime ‘Sword Art Online’ met twee zwaarden een weg door de virtuele wereld vecht.

Tickets

Zie jij jezelf al rondlopen op Heroes Made in Asia? Bestel dan snel een ticket via de website van Heroes Made in Asia. De reguliere prijs loopt namelijk nog maar tot 31 maart 2022! ! Neem snel een kijkje op de Tiktok en Instagram kanalen van Heroes Made in Asia zodat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen rondom het event.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie