LOOT CRATE ANIME OKTOBER 2017 (REVIEW)

Loot Crate Anime Oktober 2017 (Review)

Een paar weken geleden vroegen we jullie wat je graag meer op onze site wilde zien. Eén van de dingen was meer reviews van subscription boxes zoals Kawaii Box en Loot Crate. Aangezien dit ons een excuus gaf om leuke dingetjes te scoren wilden we hier maar al te graag gehoor aan geven. Want wie heeft er nou niet genoeg leuke anime of kawaii spulletjes?

Al snel gingen we dan ook naar de Loot Crate website en bestelden daar de enige echte Anime Crate, één van de vele soorten die ze bieden. Voor €32,- incl. verzenden (en import) krijg je een box vol met goodies naar je toegestuurd met een waarde van meer dan €60,-.

Maar krijg je ook echt waar voor je geld? We gaan het je laten zien! Let wel: we gaan er van uit dat inmiddels iedereen die de oktober box besteld heeft, deze al lang binnen en bekeken heeft. Heb je dit niet en wil je geen spoilers? Lees dan niet verder want we gaan natuurlijk uitgebreid laten zien wat er in zit.

Dus laten we meteen met de deur in huis vallen…. Deze goodies zaten er in de Anime Loot Crate van Oktober!

Het thema was Gods & Spirits en met name de spirits waren behoorlijk aanwezig. Wat je hier ziet zijn een poster, een Josuke (van JoJo’s Bizarre Adventure) figure, set van 2 theekopjes van Mushishi (echt een toffe anime trouwens), een mini-artbook van Yoshitaka Amano, een Noragami pin, en een Yume mobile hanger.

Josuke Figure

Ik had niet verwacht een volwaardige figure te vinden. Geen gashapon of ander kleine figuurtje, maar echt een volwaardige prize-figure. Alleen de figure zou soms al bijna €30,- kosten dus wat dat betreft zit het nu al wel goed met de waarde van de box!

Jammer genoeg heb ik zelf weinig met JoJo’s Bizarre adventure maar dat neemt niet weg dat het een hele toffe figure is! Goede kwaliteit, stevig, en gewoon mooi vormgegeven. Ben jij wel een grote fan? Laat even een comment achter. De leukste wint deze figure!

Mushishi theekopjes

Mijn oog viel hierna op het Mushishi logo, want deze anime is schitterend en niet erg bekend. Ik was dan ook erg verrast er merchandise van te zien, en al helemaal zo’n behoorlijk doosje. Toen er ook nog eens theekopjes in bleken te zitten was ik helemaal gelukkig!

Ze zijn niet erg groot en zouden het ook goed doen als sake kopjes maar dat mag de pret zeker niet drukken en ik weet ook zeker dat ik deze wel zal gebruiken!

Yoshitaka Amano Artbook

Nog zo’n leuke verrassing was het artbook van Yoshitaka Amano. Bekend van o.a. zijn werk voor Final Fantasy en Vampire Hunter D. De beste heer is al sinds de jaren ’60 actief en heeft tal van schitterende fantasy en sci-fi illustraties gemaakt. Tof is ook dat dit artbook exclusief voor Loot Crate is met enkele unieke illustraties!

Mijn enige commentaar is, dat er geen verdere teksten/uitleg bij de illustraties staan. Zeker voor degene die weinig bekend zijn met zijn werk en/of de diverse series was dit wel erg handig geweest.

Poster, Pin en Charm

Van de poster ben ik vergeten een poster te maken, en eerlijk gezegd was die ook niet bijster mooi. De laatste twee dingen die nog in de doos zaten waren een kleine pin en mobiele hanger. Deze zijn allen LootCrate exclusief en zijn een leuke toevoeging en opvulling.

Ook de pin en de hanger mogen naar een ander onderkomen dus als iemand één van de twee graag wil hebben: laat een comment achter welke je graag wilt hebben en waarom! De leukste antwoorden krijgen het item naar keuze dan opgestuurd.

Eindoordeel

Tenslotte nog een laatste leukigheidje: de doos zelf! De buitenkant is standaard Loot Crate zwart, maar de binnenkant is kleurrijk bedrukt en wanneer je de doos binnenstebuiten vouwt heb je een “Book of Spells”. Kleinigheid maar wel erg leuk en waardoor je ook nog wat met de doos kunt doen in plaats van hem meteen bij het oud papier te gooien.

Al met al absoluut een goed gevulde box en hoewel het dit keer wat series waren waar ik zelf vrij weinig mee heb zaten er wel hele toffe goodies in deze box! En eigenlijk is het ook mijn eigen schuld want elke maand wordt er al deels vrijgegeven wat het thema van de box is en van welke serie je goodies kunt verwachten. Wil je dus zeker weten dat je wat krijgt van series die je leuk vindt moet je wel even de site controleren.

Maar even los van de series zelf was de merchandise die erbij zat wel degelijk de moeite waard (op misschien de poster na). Alles was van goede kwaliteit en zeg nou zelf, voor €32,- (incl. shipping) heb je echt heel wat moois bij elkaar. De geschatte waarde van meer dan €60,- wordt zeker wel gehaald. Een mooie deal dus!

Wil jij zelf ook een Anime Loot Crate of een van de andere boxen proberen? Neem dan snel een kijkje op LootCrate.com!

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie