Zelf Pocky maken? Dat kan heel makkelijk!

Wat is er nou leuker dan Pocky eten? Zelf Pocky maken natuurlijk! Dat lijkt misschien ingewikkeld of onmogelijk maar dit valt stiekem best wel mee. Niet zo gek want als je er over nadenkt is het “gewoon” een biscuit stokje met wat chocolade.

Nu kun je natuurlijk naar een pak soepstengels grijpen, wat chocolade smelten, stengels erin dippen (of gewoon een pot nutella gebruiken), versieren, laten hard worden en opeten! Of je kunt kiezen voor het “echte” werk en één van de volgende recepten gebruiken om je eigen copy-cat versies te maken.

Tripje naar de supermarkt

Veel gekke dingen heb je voor deze recepten vaak niet nodig en kun je gewoon bij de supermarkt halen. Mochten er dingen tussen staan die je wat minder makkelijk vindt zoals hartvormige sprinkles, gekleurde chocolade, of kleurstoffen? Kijk dan eens bij www.leukstetaartenshop.nl of de Xenos! Daar vind je vaak al alles wat je nodig hebt.

Wil je de matcha (Japanse groene thee) variant maken (jaaaa, dat wil je!) dan kun je de matcha onder andere bestellen bij Roppongi .


Next Level Pocky

Gewone Pocky sticks niet gek genoeg voor je? Of wil je graag iets anders doen met deze snacks? Ook dan hebben we een paar leuke ideetjes voor je verzameld in dit artikel.

Dit artikel – Zelf Pocky maken? Dat kan heel makkelijk! – verscheen voor het eerst op 13 november 2015 en is voor het laatst geüpdatet op 13 juli 2020.

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X