Meer dan 60x Pokémon Go Merchandise (om kleur mee te bekennen)!

Het valt niet te ontkennen. Pokémon GO is overal, en dat terwijl de applicatie nog niet eens officieel uit is! Iedereen hoor je erover, het nieuws grijpt het met beide handen aan om er een dramatisch sensatie verhaal uit te slaan, en ouders kijken hoofdschuddend toe hoe hun kinderen massaal naar buiten gaan met telefoon in de hand.

Ook wij zijn al sinds vorige week fanatiek bezig met spelen van Pokémon Go en de strijd om gyms in de buurt (mocht je het willen weten, op één na zijn alle TST schrijvers lid van Team Valor). Waar we ook zijn, overal zien we mensen die druk aan het spelen zijn. Maar soms blijft het lastig om mede-trainers te herkennen en al helemaal om te weten bij welk team ze horen.

Gelukkig zijn er alweer talloze fantastische items te vinden waarmee dit heel makkelijk kan. Vooral Etsy staat vol met allerhande moois voor de enthousiaste Pokémon GO speler! Met welke onderstaande merchandise zou jij kleur willen bekennen?

 

Draag je kleur op de borst met deze buttons en patches!

 

 

Dress to impress met de kleuren van je team!

 

 

Van top tot… uuuh… rug?

 

 

Laat je liefde voor je team ook in huis zien!

 

 

Ga voor een subtielere blijk van loyaliteit voor je team!

 

 

Liever iets neutraals? Dat kan uiteraard ook!

 

 

De ultieme accessoire: Pokémon Go Plus Device

De ultieme accessoire voor elke Pokémon GO speler zal toch echt de Pokémon GO plus device worden! Het bewijs dat je echt niet zonder Pokémon Go kan en elk moment van de dag voorbereid wilt zijn op de komst van een nieuwe Pokémon of het passeren van een Pokéstop.

De Pokémon GO Plus is een apparaatje waarmee je van Pokémon GO kunt genieten als je op pad bent en niet op je smartphone kijkt. Het apparaatje maakt via Bluetooth Smart verbinding met je smartphone en informeert je via een led en trillingen over gebeurtenissen in de game, zoals de verschijning van een Pokémon bij je in de buurt.

De Pokémon GO plus zal eind juli uit komen maar is nu te pre-orderen bij o.a. bol.com!

Artikel_PokemonGOArmband_WFmGSYp

De Pokémon GO Plus device is te bestellen voor €39,99.

 

 

Geen budget maar wel een hoop liefde?

Voor al het bovenstaande heb je natuurlijk wel wat geld nodig zit dit er voor jou op dit moment even niet in? Niet getreurd want ook dan kun je nog op vele andere manieren je liefde voor je team laten zien! Zo kun je heel makkelijk een sjabloon maken van het logo door deze op dik papier te printen, uit te knippen, en op een willekeurig shirt te leggen en even overheen te gaan met textielverf. Misschien heb je wel een nagellak in de juiste kleur nog liggen of een toffe sjaal die je ergens om heen kunt knopen. De mogelijkheden zijn in elk geval eindeloos!

Hoe beken jij kleur? En welk team heb je gekozen? Laat het weten in de comments!

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X