De meest gelezen posts van 2016!

Ook dit jaar hebben we weer een hele hoop nieuwe artikelen voor jullie geschreven met meer dan 300+ nieuwe stukken voor jullie om te lezen. Hier hebben we een hoop toffe reacties op gehad, iets wat ons altijd motiveert om nog beter ons best te doen. Maar voordat we weer vol gas aan de slag gaan met al het nieuws voor 2017 is het eerst tijd om nog even terug te blikken op de meest gelezen posts van 2016!

Dit waren de artikelen die jullie massaal gelezen hebben. Bijzonder was dit jaar ook dat er twee thema’s heel sterk terug kwamen: Pokémon en Japans eten! Ook artikelen over Japanse reizen komen meerdere keren voor en dat is hartstikke mooi want het aankomende jaar zullen we zorgen dat we extra aandacht geven aan deze thema’s. Alvast veel lees plezier!

Recept: Mizu Shingen Mochi (Waterdruppel cake)

10 Dingen die elke Pokémon Go Trainer moet hebben!

Westers eten en drinken dat Japanners niet lusten

Wat neem je mee op reis naar Japan?

Organiseer je eigen Pokémon Party

Meer dan 60x Pokémon Go Merchandise (om kleur mee te bekennen)!

Zelf Takoyaki (Japanse hartige poffertjes) maken!

8 Dingen die je vooral NIET moet doen in Japan

Afvallen? Ga Japans eten!

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X