Miso recepten blog header. Foto van de youtube video How to Make Saikyo Yaki (Grilled White Miso-Marinated Fish) Yakizakana Recipe 西京焼きの作り方 (レシピ)" door ochikeron.

11+ Miso recepten die je niet mag missen

We zijn hier dol op miso! Niet alleen om er overheerlijke soep mee te maken of smakelijke winterse stoofpotten, maar ook het hele jaar door in allerlei andere gerechten. Het is echter een ingrediënt waar niet veel mensen bekend mee zijn, en toch kun je ontzettend veel lekkers op tafel zetten met deze Japanse smaakmaker in de hoofdrol. Daarom deze 11+ miso recepten die je niet mag missen!


Meer Japanse recepten

Nog meer heerlijke Japanse recepten maken? Neem dan snel een kijkje op Proef Japan. Dé website voor liefhebbers van de Japanse keuken. Hier vind je niet alleen tientallen Japanse recepten, maar ook artikelen over de Japanse eetcultuur, haar keuken, en interessante weetjes over Japanse ingrediënten.Coverfoto: Thumbnail van de Youtube video “How to Make Saikyo Yaki (Grilled White Miso-Marinated Fish) Yakizakana Recipe 西京焼きの作り方 (レシピ)” door ochikeron.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie