11+ Miso recepten die je niet mag missen

We zijn hier dol op miso! Niet alleen om er overheerlijke soep mee te maken of smakelijke winterse stoofpotten, maar ook het hele jaar door in allerlei andere gerechten.

Het is echter een ingrediënt waar niet veel mensen bekend mee zijn, en toch kun je ontzettend veel lekkers op tafel zetten met deze Japanse smaakmaker in de hoofdrol. Daarom deze 11+ miso recepten die je niet mag missen!

 

Meer Japanse recepten

Heb je flink wat inspiratie op kunnen doen of ben je op zoek naar meer Japanse recepten? Kijk dan ook eens bij onze overige recepten, of probeer één van deze top kookboeken bomvol Japanse recepten.

En ben je op zoek naar bepaalde ingrediënten? Kijk dan zeker bij je lokale toko maar ook bij sites zoals www.roppongi.nlwww.seikatsu.nl, en www.amazingoriental.nl voor extra ingrediënten en andere Japanse benodigdheden!

 

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X