Met MMMC naar de WCS 3! Tipje van de zeis… uhh sluier!

Het is al weer een tijdje geleden dat jullie iets van ons hebben gehoord! Met nog maar vijf weken voor de finale in Japan zijn we hard aan het werk geweest alles tip top in orde te krijgen. In oktober vorig jaar deden we mee aan de voorronde met Lindow en Livie uit God Eater. Voor de finale in Japan hebben we vrij snel besloten om deze kostuums te upgraden en de act verder te ontwikkelen.

Foto door Jeroen Wolf Photography. Voor meer kijk hier.

Foto door Jeroen Wolf Photography. Voor meer kijk hier.

Tijdens het brainstormen voor onze nieuwe act kwamen er een heleboel ideeën voorbij. We willen graag een WOW-factor hebben, maar iets wat niet voor te veel stress zorgt tijdens de act. kleding wissels, verdwijntrucs etc., er is al zo veel gedaan, maar wat past nou bij God Eater?

Dus hebben we gekozen voor een wapen dat kan transformeren! De constructie is hierbij ontzettend belangrijk, daar hangt eigenlijk alles van af. Hier hebben we met zijn tweeën dan ook heel lang over nagedacht.

Na het schetsen gingen we aan de slag met een, voor ons, nieuw materiaal; Roofmate ook wel bekend als beeldhouwersschuim. Dit is heel licht, maar ook kwetsbaar. Als beschermlaag is een watergedragen harssyteem gebruikt (AcrylicOne), wat een harde laag om het schuim vormt ter bescherming voor de lange reis naar Japan en wat zich goed laat primen.

Foto's door Jeroen Wolf Photography. Voor meer kijk ook hier.

Nieuwe zeis sushitimes 3

De zeis is zo in elkaar gezet dat hij een trucje kan! Maar wat die truc dan precies is… dat laten we op het podium zien! De laatste loodjes zijn nu echt begonnen en over enkele dagen zitten we in Japan en begint het bomvolle WCS programma met allerlei promotie evenementen, oefen rondes, en uiteraard de echte finale. Voor nu is dit dan ook even ons laatste artikel, maar als we weer terug zijn in Nederland dun we natuurlijk uitgebreid verslag van het evenement!

Heb je nog vragen? Laat ze dan achter in de comments of stuur ons een berichtje op facebook,

 

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X