MMMC op het WCS: Druk schema voor de finale!

Hallo! Het is nu twee weken geleden dat we terug zijn gekomen van ons WCS en Japan avontuur en we hebben zo veel om met jullie te delen. Tijdens de WCS zijn er een aantal evenementen waar je als deelnemen bij aanwezig bent en we hebben ze voor jullie op een rij gezet.

 

1 Laguna ten Bosch

Dit is een thema pretpark met in de baai de Thousand Sunny uit One Piece! Een One Piece cosplay kan natuurlijk niet ontbreken. Wij kozen voor Luffy en Boa Hancock, super herkenbaar en we waren niet de enige! Dit evenement is het eerste waar we als groepen werden gepresenteerd in een winkelcentrum vlakbij het themapark.

Luffyception foto Kassel4nia girls

Wij zaten in Groep B, op onze vaste plek tussen Spanje en Maleisië. Na de eerste presentatie was er wat vrije tijd voor het nemen van foto’s, korte interviews en rondkijken in het winkelcentrum. Tijd voor de grote opening van de WCS! Alle teams werden netjes neergezet in een grote halve cirkel, er werden speeches gehouden en linten doorgeknipt! Na de officiële aangelegenheden was er tijd om de Thousand Sunny te verkennen!

 

2 Courtesy visits

De WCS zou niet kunnen bestaan zonder zijn sponsoren en zonder de inzet van de hele stad en prefecture waar het allemaal plaatsvind. Wij zaten in de groep van teams die op bezoek gingen bij het hoofdkwartier van Brother (van de prachtige naai- en borduurmachines), bij het kantoor van het Aichi prefecture (een soort provinciehuis) en bij het toeristen bureau van de Aichi prefecture.

Aichi prefecture foto Bij brother op bezoek

Op het toeristen bureau hebben we lokale gerechten gegeten en gedurende de dag zijn er genoeg groepsfoto’s gemaakt: Cosplay Everywhere! ‘s Avonds tijdens de Brother experience kregen we de kans om verschillende machines van Brother uit te proberen! Wat een prachtige machines.

 

Meiji-Mura

Dit is een een openlucht museum met gebouwen uit verschillende tijden. Super mooi, maar super heet aangezien er buiten geen airco is… Wij kozen voor Ashitaka en Lady Eboshi (zie cover foto), omdat dat bij de omgeving paste. Het park bood zeker wat mooie fotoshoot plekken en we zouden er graag nog eens heen gaan als het weer wat meer toelaat.

 

 

Osu Parade

Onze enige parade dit jaar en het was een fantastische ervaring! Osu is een overdekt winkelcentrum een eindje van het WCS hotel. Wij waren hier op onze vrije dag al een keer geweest om de tempel te bekijken en door het winkelcentrum te wandelen.

Osu Parade foto Planet Dream co. ltd

Tijdens de parade herkende we het haast niet terug! Er waren zo ontzettend veel mensen die langs de weg stonden, het was overweldigend. Onze kostuums voor deze dag waren Terra en Bartz uit Final Fantasy Dissidia en hoewel het zweet ons in de bilnaad stond was dit een ervaring op zich om nooit meer te vergeten.

 

En…

Nu is er nog een groot evenement waar we nog niet over gesproken hebben, de first stage waar wij onze God Eater performance hebben mogen laten zien! In onze volgende en laatste blogpost willen we jullie meenemen in onze act en alle voorbereidingen die we hiervoor getroffen hebben.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X