Moschino x Super Mario: High-end Fashion voor Geeks

Het is het Italiaanse modehuis ‘Moschino’ niet ontgaan dat onze Nintendo vriend Mario dit jaar 30 jaar bestaat! Sterker nog, Jeremy Scott, modeontwerper voor Moschino komt ter ere van deze verjaardag met een zeer bijzondere modelijn op de proppen waar onze besnorde vriend de hoofdrol in speelt.

 

Exclusieve items

In totaal zijn er negen verschillende items uitgebracht waaronder t-shirts, truien, en tassen met enkele iconische characters uit de super mario wereld! Jammer genoeg geen peach maar wel voldoende bowser en mario.

Voordat je nu meteen je portemonnee pakt, deze modelijn is jammer genoeg niet echt geprijsd voor de gemiddelde fashionista’s… Het goedkoopste product, een portemonneetje voor je kleingeld, is zo’n €250,-. Voor de topstukken, enkele tassen betaal je alweer meer dan €1000,-, niet echt zachte prijsjes dus!

1 2 3 4 5 6 7 8


 

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X