My Hero Academia: World Heroes’ Mission vanaf 27 januari in de bioscoop

Ja, ja anime fans! We mogen weer! Zo gauw de bioscopen open gaan kunnen we gaan genieten van weer een heerlijke knaller! Want vanaf 27 januari kunnen we de nieuwste My Hero Academia film gaan bewonderen op het witte doek!

MY HERO ACADEMIA: WORLD HEROES’ MISSION is de langverwachte derde speelfilm in de animefranchise, gebaseerd op de immens populaire Japanse mangareeks My Hero Academia van Kōhei Horikoshi. Net als de eerste twee delen is de film onder regie van Kenji Nagasaki. Dat betekent weer meer dan anderhalf uur genieten van onze favoriete helden!

World Heroes’ Mission

In MY HERO ACADEMIA: WORLD HEROES’ MISSION wil een mysterieuze groep met de naam ‘Humarise’ de wereld zuiveren van mensen met Gaven. Ze zien Gaven als een ziekte en geloven dat de mensen met deze krachten de ondergang van de wereld betekenen. Door bommen die een speciaal gas verspreiden zullen mensen de controle over hun Gaven verliezen, wat tot massavernietiging moet leiden.

Om iedereen te redden en te beschermen, verenigen zich wereldwijd tientallen superhelden en helden die nog in opleiding zijn, om Humarise te stoppen. Onder hen ook Deku en zijn klasgenoten. Met nog twee uur tot de ineenstorting van de beschaving, slagen Deku, Bakugo en Todoroki erin om als een team te werken, maar er is nog een ander probleem: Deku raakt per ongeluk betrokken bij een incident en wordt nu wereldwijd gezocht.


MY HERO ACADEMIA: WORLD HEROES’ MISSION zal vanaf 27 januari te zien zijn in de (grotere) bioscopen in Nederland, waaronder de vestigingen van Pathé. Kijk snel of ook jouw favoriete bioscoop de film vertoont en laat je support voor deze franchise zien! Veel kijkplezier!

Bron: persbericht
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie