Na 18 Jaar Een Nieuwe Dragon Ball TV Serie!

Goed nieuws voor alle Dragon Ball fans want na maar liefst 18 jaar komt er een gloednieuwe Dragon Ball tv serie uit: Dragon Ball Super!

De originele series zijn voor het laatst eind jaren ’90 op de Nederlandse tv te zien geweest en hadden duizenden jonge fans die, inmiddels dan wel wat ouder zijn geworden, maar nog altijd met veel plezier aan de franchise terugdenken, of nog steeds braaf alle games spelen, figures verzamelen, en nieuwe films kijken!

De komst van deze nieuwe serie is dan ook wereldwijd groot nieuws onder alle fans en kunnen de meeste (net als ik) dan ook bijna niet wachten op de release van dit nieuwe seizoen met de naam ‘Dragon Ball Super’,

Het verhaal van deze serie speelt zich enkele jaren na het einde van de Majin Buu saga af, na Goku’s spectaculaire en heftige gevecht om de aarde te beschermen! Natuurlijk gaan we weer oude en vertrouwde characters terug zien maar beloven de producers ons ook nieuwe characters en schurken die nog sterker zijn dan Majin Buu en Frieza!

Niet alleen wordt deze nieuwe serie een welkom vervolg voor de oude fans, ook voor nieuwe kijkers moet deze serie een fantastische nieuwe ervaring worden. En dat alles onder het toeziend oog van Akira Toriyama, de grandmeister en bedenker van de Dragon Ball serie.

Al helemaal enthousiast geworden? Vanaf juli kunnen de mensen in Amerika elke zondag om 09.00 weer voor de buis zitten en Dragon Ball live op tv bekijken! Voor alsnog dus jammer genoeg alleen in Amerika maar hopelijk kunnen we ook deze serie uiteindelijk weer als vanouds bewonderen op de Nederlandse tv! En zo niet, dan weten we het internet vast wel te gebruiken.

Alvast weer even inkomen, of je geheugen een beetje opfrissen (het is immers al even geleden dat DBZ op TV was)? Dan bieden sites zoals Archonia, Bol.com, en J-List, een breed assortiment aan DBZ dvd’s, manga, figures, en nog veel meer tof spul!

Bronnen: 1,2.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

6 Reactie's
 • Go Cheetahhhh
  Geplaatst op 16:51h, 29 april Beantwoorden

  Lijkt me verfrissend alleen…waarom is de cover van de laatste DBZ film: The Return of F. (Frieza) waarvan de manga ook al uit is. (Gedeeltelijk). Karakters die sterker waren dan Frieza waren er genoeg. Ik hoop heel erg dat dit karakters worden die van een ras komen ipv net als Cell geforceerd gemaakt waren.

  Ben heel benieuwd of de kwaliteiten fan-made series ten eerste overstijgen als Dragonball Absalon en Next Gen.

  Cant wait ^_^

  • TheSushiTimes
   Geplaatst op 07:49h, 30 april Beantwoorden

   Tja, er zijn nog geen plaatjes van Dragon Ball Super, dus dan moet je wat he 😉
   Gezien de kwaliteit van de laatste films en het feit dat Akira Toriyama zelf ook betrokken is bij de productie van deze nieuwe serie denk ik dat het vast wel goed gaat komen 😀

 • fotograafdirk
  Geplaatst op 12:18h, 01 mei Beantwoorden

  Vol verwachting klopt ons hart

 • isabeauwantstobattle
  Geplaatst op 14:54h, 01 mei Beantwoorden

  EINDELIJK!! Ik kan echt niet wachten!! 😀

 • Ferra
  Geplaatst op 05:39h, 12 augustus Beantwoorden

  Ik vraag me dan ook wel af of er nog een vervolg komt van dragon ball evolution

  • Joyce
   Geplaatst op 09:17h, 12 augustus Beantwoorden

   Ik mag hopen van niet haha! Wat een drama film was dat zeg x’D

Geef een reactie