Naruto Symphonic Experience in AFAS Live!

Op woensdag 6 december 2023 wordt in de AFAS Live in Amsterdam eenmalig (!) de Japanse anime-klassieker Naruto voortoond. Tijdens de Naruto Symphonic Experience kun je onder begeleiding van een live orkest, dat de beroemde muziek van Toshio Masuda ten gehore brengt, genieten van Naruto’s fratsen. Tickets zijn vanaf vrijdag 14 april om 10:00 uur verkrijgbaar via www.eventim.nl

Naruto, de manga- en anime-hit uit Japan

‘Naruto Symphonic Experience’ biedt fans en mangaliefhebbers een unieke kans om het avontuur van de jonge ninja Naruto Uzumaki op een nieuwe manier te ervaren. Het publiek maakt kennis met Naruto, die samen met andere jonge ninja op een missie gaat om zijn dorp te beschermen. 

Live begeleiding door orkest

De expressieve beelden op groot scherm worden muzikaal begeleid door live orkest ‘Un Pour Tous’ – met kenmerkend Japanse muziekinstrumenten. Dit geeft extra kracht aan de epische gevechten en de onvergetelijke personages van deze wereldberoemde manga- en anime-hit. Het orkest brengt de memorabele muziek van de Japanse componist Toshio Masuda tot leven.


Manga- en animewereld niet meer niche

Al 24 jaar sleept Naruto de manga- en animewereld mee in zijn avontuurlijke verhalen. In 1999 werd de wereldwijd succesvolle mangaserie van auteur Masashi voor het eerst gepubliceerd en zijn er sindsdien meer dan 200 miljoen exemplaren van verkocht.

De tijd dat manga slechts een niche in de boekenmarkt was, is allang voorbij. De manga-gemeenschap groeit en groeit, wat ook te zien is op de vele beurzen, festivals en cosplay-evenementen zowel in Europa als wereldwijd. 

Symphonic Experience

Deze one-of-a-kind show ging vorig jaar in Europese première in Parijs, waar de eventlocatie drie keer uitverkocht was en in totaal meer dan 9.000 fans hebben genoten van het spektakel. Het orkest, dat uit 42 leden bestaat, maakt van de ‘Naruto Symphonic Experience’ een uniek live evenement. In de film wordt Japans gesproken; de originele taal en weergegeven met Nederlandse ondertitels.

Het orkest voegt een extra vleugje Japanse cultuur toe aan de uitvoering, met een line-up die niet alleen klassieke orkestinstrumenten bevat, maar ook rock, pop en traditionele Japanse instrumenten zoals de Shakuhachi en Shamisen. De integratie van deze instrumenten voegt een authentiek tintje toe aan de prachtige composities van Toshio Masuda en maakt de show nog meer memorabel!

Fan Tickets

Tickets zijn vanaf 14 april om 10:00 verkrijgbaar via www.eventim.nl en www.semmel.de. En als je ervoor kiest om de tickets op te laten sturen per post, ontvang je automatisch een FanTicket!

Een FanTicket is een mooi aandenken voor later. Door de hoge kwaliteit en het op maat gemaakte design zijn de tickets uniek en een perfect cadeau! De afbeelding wordt op kwalitatief hoogstaand ticketmateriaal afgedrukt en is een veel leuker alternatief voor een normaal (e-)ticket.Bron: Persbericht
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie