New Pokémon Snap verschijnt 30 april op de Nintendo Switch!

Nintendo en The Pokémon Company hebben fans over de hele wereld weer blij kunnen verrassen, want New Pokémon Snap heeft zojuist haar officiële releasedatum gekregen, en we hebben de eerste gameplay beelden zien! Vanaf 30 april 2021 kunnen we dit gloednieuwe Pokémon avontuur gaan beleven op de Nintendo Switch!

De Lental Regio

Maak je klaar om de vele prachtige eilanden van de Lental-regio te bezoeken in New Pokémon Snap. De regio is vol met verschillende ecosystemen! Van dichte oerwouden tot uitgestrekte woestijnen. De gehele regio is een ongerept natuurlijk wonder, boordevol Pokémon die erop wachten om gezien te worden. In New Pokémon Snap nemen spelers de rol aan van een beginnende Pokémon-fotograaf en werken ze samen met Professor Mirror en zijn assistent, Rita, aan een ecologisch onderzoek om Lental Pokémon te fotograferen die gedijt in de natuur.


NEO-ONE

De ongerepte uitgestrektheid van de Lental-regio klinkt in eerste instantie misschien intimiderend, maar maak je geen zorgen: de NEO-ONE staat voor je klaar om je te beschermen. Bij een bezoek aan een eiland springen spelers in de NEO-ONE. Hiermee wordt je automatisch over verschillende paden op het eiland gereden. Zodat ze zich kunnen concentreren op het maken van de perfecte foto’s.

Wilde Pokémon zijn overal en hebben zich aangepast om te gedijen in de verschillende omgevingen. Ze kunnen worden gezien in groepen die over hun territorium patrouilleren, rustig in hun eentje ronddwalen, over de uitgestrekte lucht vliegen of zelfs met andere Pokémon-soorten spelen. Spelers kunnen met Pokémon communiceren door een fluffruit (een smakelijke vrucht die je overal in de regio vindt) te gooien om hun aandacht te trekken of ze te zien eten. Je kunt zelfs fluffruit gebruiken om Pokémon in verschillende situaties te lokken om te zien hoe ze reageren!

Illumina Fenomeen

Sommige Pokémon en vegetatie die spelers ontdekken, kunnen zelfs een speciale gloed uitstralen. Deze vreemde gebeurtenissen komen alleen voor in de Lental-regio en staan ​​bekend als het Illumina-fenomeen. Spring in de vertrouwde NEO-ONE en ontdek de geheimen van dit mysterie! Professor Mirror zal aanwezig zijn om de foto’s van spelers te beoordelen en te scoren. Foto’s van Pokémon krijgen een score op basis van de poses van de proefpersonen, hoe groot ze lijken, hoe direct ze naar je toe kijken en waar ze in beeld vallen.

Naarmate spelers meer foto’s maken en op onderzoeksexpedities gaan, kunnen ze zien dat Pokémon zich op geheel nieuwe manieren gedraagt. Spelers zullen veel foto’s moeten maken en hun best scorende shots moeten gebruiken om hun Pokémon Photodex in te vullen!

Pre-order nu!

Nieuwe Pokémon Snap is exclusief beschikbaar op Nintendo Switch en kom uit op vrijdag 30 april 2021. Vanaf vandaag kunnen Trainers New Pokémon Snap reserveren via de Nintendo eShop. En is (binnenkort) te reserveren bij Bol.com, Nedgame, GameMania, en de betere speelgoedwinkels.

Voor meer informatie over New Pokémon Snap ga je naar Pokemon.co.uk/NewPokemonSnap


Dit artikel – New Pokémon Snap Verschijnt 30 April Op De Nintendo Switch! – verscheen voor het eerst op 14 januari 2021 en is voor het laatst geüpdatet op 14 januari 2021.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie