Nintendo op de E3 2017

De E3 is het grootste gaming event ter wereld en de grote namen uit de industrie zijn allemaal aanwezig om ons weer versteld te doen staan met allerhande fantastische nieuwe games, hardware, en andere accessoires. Ook Nintendo is aanwezig en brengt elk jaar een groot aantal nieuwtjes met zich mee waarvan de hoogtepunten van dit jaar onderstaand te vinden zijn!

Het is een flinke lijst want eerlijk is eerlijk, Nintendo heeft grof geschut meegenomen en elke trailer is een knaller met niks anders dan succesverhalen die naar de Switch en/of 3DS komen. Wij kunnen niet wachten! Naar welke games kijk jij het meeste uit?

Pokken Tournament, Splatoon 2, en Pokemon UltraSun en UltraMoon worden hier niet genoemd aangezien het geen E3 aankondigingen waren, dat maakt ze echter niet minder episch en mogen zeker niet over het hoofd gezien worden!

Update 1 (14-06-2017): Bowser’s Minions, Mario + Rabbids, en Fate/Extella voor de Nintendo Switch zijn toegevoegd! Ook zijn er bij een aantal games de passende nieuwe amiibo bijgezet.

Update 2 (15-06-2017): Miitopia updates, en Sushi Strike voor 3DS zijn toegevoegd.

 

Skyrim

Voor: Nintendo Switch

Release: onbekend

Een zeer unieke toevoeging die al een beetje “geteased” werd in eerdere Nintendo trailers maar nu dus echt bevestigd: Skyrim, het epische fantasy avontuur komt naar de Nintendo Switch! Nog nooit eerder verscheen deze titel op een Nintendo-console en hiermee weet Nintendo absoluut een grote groep nieuwe gebruikers mee aan te trekken.

 

Super Mario Odyssey

Voor: Nintendo Switch

Release: 27 oktober, 2017

Hoewel Skyrim ongetwijfeld nieuwe spelers naar de Nintendo console zal trekken zal dat niet in zulke grote getale gebeuren als men verwacht dat Super Mario Odyssey zal doen. De verwachtte hype die deze game zal creëren wordt zelfs zo hoog ingeschat dat Nintendo speciaal de productie van de Switch verhoogt om te kunnen voldoen aan de vraag die zal ontstaan rond oktober. Niet zo vreemd want van wat nu in de trailer zien wordt het een knaller van een game! Schitterende graphics, een geheel nieuwe wereld en toch alle vertrouwde elementen van een mario game. Kom maar op!

Ook worden er meteen weer vijf nieuwe amiibo geïntroduceerd waaronder een drietal bijzondere, namelijk Princess Peach, Mario én Bowser in een trouwoutfit!

download

 

Xenoblade Chronicles 2

Voor: Nintendo Switch

Release: november/december 2017

Xenoblade Chronicles mist wellicht de bekendheid van Skyrim en Super Mario maar is een game met een geheel eigen, fanatieke fanbase waar ook wij toe behoren! Met deze nieuwe editie gaan we weer een nieuw avontuur tegemoet in de bekende wereld van Elysium.

 

Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux

Voor: Nintendo 3DS

Release: begin 2018

Als groot Persona fans kunnen we ook niet anders dan de root van de franchise: Shin Megami Tensei tof vinden. Het feit dat er dan ook een port van Strange Journey naar de 3DS komt maakt ons uitermate blij!

 

Sonic Forces

Voor: Nintendo Switch

Release: november/december 2017

Ook Sonic komt het Switch assortiment versterken met zijn razendsnelle moves in Sonic Forces! Sonic zal het wederom moeten opnemen tegen Eggman maar ook tegen een mysterieuze, nieuwe bad guy.

 

Rocket League

Voor: Nintendo Switch

Release: november/december 2017

Een game waar we dan weer niks mee hebben is Rocket League. Wij waren dan ook niet zo enthousiast over deze trailer maar we zijn één van de weinigen want er zijn miljoenen fans over de hele wereld en de game heeft meer dan 150 nominaties en awards gekregen voor categorieën zoals “Beste Game van het Jaar”. Goed nieuws voor de fans dus dat deze naar de Switch komt met strakke graphics, een dikke beat, en natuurlijk heel veel pret!

 

Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass

Voor: Nintendo Switch

Release: 30 juni

Waar we dan wel heel erg naar uit kijken is de expansion pass voor Zelda: Breath of the Wild. In principe is DLC altijd vervelend maar van Zelda kunnen we maar geen genoeg krijgen en ondanks de 160+ uur die we inmiddels in de game hebben zitten is het nog lang niet genoeg! Hopelijk brengt deze expansion dan ook weer vele uren extra nieuw vermaak.

Om het feest helemaal compleet te maken en ons nog meer geld uit de zak te kloppen komen er ook nog vier amiibo bij: de vier champions uit de game. Maar gezien hoe tof ze zijn, laten we ons met liefde dat geld afnemen!

dims

 

Fire Emblem Warriors

Voor: Nintendo Switch

Release: herfst, 2017

Fire Emblem kent enkele van de meest schitterende character designs en geniet al jaren een geliefd plekje in vele game verzamelingen. Met Fire Emblem Warriors slaan ze echter net even een andere weg in en krijg je te maken met een mix van Dynasty Warriors en Fire Emblem die hopelijk zowel nieuwe als oude fans zal weten te bekoren!

Tevens zijn er twee nieuwe Fire Emblem amiibo aangekondigd: Chrom en Tiki welke tegelijkertijd zullen worden gelanceerd met Fire Emblem Warriors.

chrom tiki

 

Etrian Odyssey V: Beyond the Myth

Voor: Nintendo 3DS

Release: herfst, 2017

De vijfde titel in de Etrian Odyssey reeks staat alweer op de agenda en komt in de herfst van 2017 uit. Trotseer de gevaren in het Yggdrasil Labyrinth om de top van de boom te bereiken en je stoutste dromen te zien uitkomen.

 

Kirby (for Nintendo Switch)

Voor: Nintendo Switch

Release: 2018

Een van de meeste geliefde Nintendo characters is toch wel Kirby, onze roze held. Goed nieuws voor de liefhebbers want Kirby mag weer op een gloednieuw avontuur in 2018 met een Kirby game voor de Nintendo Switch!

 

Yoshi (for Nintendo Switch)

Voor: Nintendo Switch

Release: 2018

Ook onze favoriete groene vriend komt naar de Nintendo Switch met een geheel eigen, en gloednieuw titel: Yoshi! De game ziet er fantastisch uit in de trailer en biedt weer een aantal nieuwe speelelementen die ongetwijfeld weer voor een hoop lol gaan zorgen. Jammer genoeg moeten we nog wel even wachten op deze game, de release staat op “ergens” in 2018.

 

Metroid Prime 4

Voor: Nintendo Switch

Release: onbekend

EN HYPE HYPE HYPE!!! Want het is nu officieel dat Nintendo werkt aan een gloednieuwe Metroid game! De franchise kent sinds 2009 geen nieuwe titels meer en een hoop die-hard oude fans waren dan ook bang dat we nooit meer een nieuwe titel zouden gaan zien, maar toch! Hier is de bekendmaking dan eindelijk: Metroid Prime 4 komt er aan!

 

Metroid: Samus Returns

Voor: Nintendo 3DS

Release: 15 september, 2017

Ons wachten op de gloednieuwe titel wordt dragelijker gemaakt door de aankondiging van de re-make van Metroid: Samus Returns (oorspronkelijk Metroid II voor de Gameboy)! Hiermee kun je alvast helemaal in de stemming komen en de lol van vroeger herbeleven of voor het eerst ervaren ter voorbereiding op de nieuwe game.

Dat niet alleen er komen ook twee nieuwe amiibo uit! Samus in haar welbekende pose en een echte metroid om de verzameling compleet te maken. Een exacte release datum is nog niet bekend.

metroid samus

 

Radiant Historia: Perfect Chronology

Voor: Nintendo 3DS

Release: begin 2018

Een andere remake komt er naar de 3ds: Radiant Historia: Perfect Chronology. De oorspronkelijke titel komt uit 2011 en was (en is) echt een verborgen schat en zeer ondergewaardeerde RPG. Hopelijk geeft deze nieuwe release het de aandacht die het verdient en kunnen zowel oude bekende van het spel als nieuwe spelers er hun lol mee op.

 

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions

Voor: Nintendo 3DS

Release: 6 oktober, 2016

In deze unieke combi game moet je niet alleen als Mario en Luigi de stem van Princess Peach proberen terug te krijgen maar kun je met Bowser’s Minions ook nog een bijzonder avontuur starten als één van Bowser’s Minions om je geliefde baas terug te krijgen. Maak gebruik van slimme technieken en de verschillende personages uit de games om je doel te bereiken!

 

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Voor: Nintendo Switch

Release: 29 augustus, 2017

De officiële launch trailer is nog niet beschikbaar maar wel een uitgebreide demonstratie van deze aparte en gloednieuwe Mario + Rabbids crossover! De hilarische en gestoorde Rabbids zijn in de wereld van Mario belandt en moeten nu samenwerken om erachter te komen wat er gebeurd is en hoe ze weer terug naar huis kunnen komen. Deze game pakt het heel anders aan en combineert adventure rpg met het oude en vertrouwde mario met bizarre elementen uit de Rabbids serie. Lijkt ons een recept voor een groot succes, al is het alleen maar vanwege de hilarische amiibo die er ook uitkomen voor deze game:

mario_plus_rabbids_kingdom_battle_selfie_contest_collectibles

 

Fate/EXTELLA: The Umbral Star

Voor: Nintendo Switch

Release: 25 juli, 2016

Er lijkt geen einde te komen aan de verrassingen die Nintendo deze E3 voor ons in petto heeft nu ook de razend populaire FATE franchise naar de Switch komt met de nieuwste titel: Fate/Extella: the Umbral Star.

 

Sushi Striker: The Way of Sushido

Voor: Nintendo 3ds

Release: onbekend

Kun jij maar geen genoeg krijgen van sushi? Dan is dit het ultieme spel voor jou! Probeer zoveel mogelijk borden met sushi leeg te eten en de borden naar je tegenstanders te gooien en deze te verslaan. Leef volgens de regels van de Sushido en word een ware sushi-meester!

 

Miitopia

Voor: Nintendo 3ds

Release: onbekend

Wanneer je fanatiek bezig bent geweest zul je de wereld van de Mii inmiddels wel kunnen dromen en heb je alles al tig keer doorlopen. Niet getreurd want je kunt nu een gloednieuw avontuur aangaan in Miitopia. Een RPG die zichzelf niet te serieus neemt maar wel veel lol gaat bieden!

 

***
DIT ARTIKEL WORDT NOG BIJGEWERKT NAARMATE ER MEER ONTWIKKELINGEN BEKEND ZIJN
***

 

[bol_product_links block_id=”bol_5940296821f66_selected-products” products=”9200000073684225,9200000073662955,9200000073684242,9200000073666630,9200000073698260,9200000074189665,9200000073666638,9200000073666634,9200000073666636,9200000073666632,9200000077730620,9200000078320127″ name=”switch3″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”600″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X