Nog 20 Recepten met Matcha in de hoofdrol

Een poosje geleden hadden we een mooie verzameling met 20 recepten waarbij matcha de hoofdrol speelt met jullie gedeeld. Hier hebben we zoveel leuke reacties, berichtjes en vragen om meer op gekregen dat we daar natuurlijk wel gehoor aan moeten geven en dus hebben wij nogmaals 20 overheerlijke recepten met matcha voor jullie opgezocht.

Deel 1 gemist? Die vind je hier. Ook dit keer weer heel veel kijk plezier en uiteraard succes met maken! En ben je op zoek naar matcha? Kijk dan eens bij o.a. de lokale toko, Roppongi, Seikatsu, of AH XL

Zo! Dat was weer een hele verzameling, maar hopelijk kunnen jullie hier weer even mee vooruit! Welke is jouw favoriet? Of vond je de groene matcha recepten uit deel 1 stiekem toch wat lekkerder?

Nog meer overheerlijke Japanse recepten proberen? Neem dan eens een kijkje op Proef Japan voor tientallen Japanse recepten en artikelen over de Japanse eetcultuur.

Dit artikel – Nog 20 Recepten met Matcha in de hoofdrol – verscheen voor het eerst op 6 februari 2016 en is voor het laatst geüpdatet op 9 januari 2019.

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X