Blog header voor artikel over matcha recepten. Met op de foto matcha ijs. Foto door Pixabay.

Nog 20 Recepten met Matcha in de hoofdrol

Een poosje geleden hadden we een mooie verzameling met 20 recepten waarbij matcha de hoofdrol speelt met jullie gedeeld. Hier hebben we zoveel leuke reacties, berichtjes en vragen om meer op gekregen dat we daar natuurlijk wel gehoor aan moeten geven en dus hebben wij nogmaals 20 overheerlijke recepten met matcha voor jullie opgezocht.

Deel 1 gemist? Die vind je hier. Ook dit keer weer heel veel kijk plezier en uiteraard succes met maken! En ben je op zoek naar matcha? Kijk dan eens bij o.a. de lokale toko, Roppongi, Seikatsu, of AH XL


Meer Japanse recepten

Nog meer heerlijke Japanse recepten maken? Neem dan snel een kijkje op Proef Japan. Dé website voor liefhebbers van de Japanse keuken. Hier vind je niet alleen tientallen Japanse recepten, maar ook artikelen over de Japanse eetcultuur, haar keuken, en interessante weetjes over Japanse ingrediënten.Dit artikel – Nog 20 Recepten met Matcha in de hoofdrol – verscheen voor het eerst op 6 februari 2016 en is voor het laatst geüpdatet op 9 januari 2019.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie