Nooit meer je teennagels lakken met deze Japanse Panty’s!

Gelakte nagels zijn altijd leuk. Ze kunnen een look helemaal afmaken maar het kan nogal een gedoe zijn om het constant bij te houden. Vooral de teennagels worden nog wel eens vergeten en dat is lastig wanneer je weer een open-toe schoentje aan wilt trekken. Maar daar hebben ze in Japan nu de perfecte oplossing voor gevonden! Teenpanty’s met “gelakte” teennagels.

Deze zijn net als de bekende teensokken maar dan in panty-variant met allerlei nepnagels erop gedrukt. Het fijne is dat de panty’s super dun zijn en er heel natuurlijk uitzien. Jammer genoeg zijn ze echter maar in één huidskleur tint te verkrijgen maar wellicht volgen er nog wel meer! Een gebrek aan nagel keuze is er in elk geval niet met o.a. prints geïnspireerd door parijs, bloemen en speciale Disney tenen.

knipsel2

nagels2 Knipsel

Al deze panty’s zijn verkrijgbaar via Belle Maison voor ongeveer €10,- per panty. Belle Maison is een bekend Japans modehuis dat jammer genoeg niet internationaal verzend. Je kunt uiteraard een shopping service proberen maar ze zijn ook via amazon en ebay te vinden, al moet je daarvoor wel wat dieper in de portemonnee tasten.

 

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X