Op naar Tomofair 2017!

Aankomend weekend op 30 september en 1 oktober is het weer zover: TomoFair 2017 in Nijmegen! TomoFair is inmiddels de grootste indoor Japanse markt van Nederland. Met honderden meters stands met anime merchandise en diverse Japanse producten verdeeld over ruim 5000 m2.

Twee dagen lang kun je van 09:00 tot 17:00 weer naar hartelust shoppen tussen tientallen Japan gerelateerde standjes die de mooiste, leukste, en lekkerste waren aanbieden.

tomofair

Meer dan shoppen alleen

Daarnaast vind je er gezellige horeca, terrasjes en meetings. Met als horeca hoogtepuntje Tomotaste! Na de enorm succesvolle première van TomoTaste op TomoFair 2015, gaan we ook in 2017 door met TomoTaste. Dus nog meer verschillende Japanse gerechten te proberen voor aantrekkelijke prijzen. Vers voor je bereid!

Maar niet alleen aan winkelen en eten is gedacht! Er zijn nog veel meer activiteiten, van Budo demonstraties tot karaoke en meer. Ook is er een gameroom met tientallen retro games en consoles speelbaar opgesteld, diverse board en cardgames, vele Japanse activiteiten en natuurlijk ook entertainment voor de allerkleinsten zoals schminken.

Zoals altijd is er ook voldoende ruimte voor cosplay met een uitgebreide cosplay catwalk en een speciale photobooth. Nieuw hoogtepunt dit jaar is Mario Kart in real life! Maak tijdens TomoFair gebruik van de Mario Kart skelterbaan van 20 x 35 meter met 4 skelters voor volwassenen. Deze skelters zijn helemaal aangekleed als Mario Karts. Alle deelnemers die niet gecosplayed zijn als Mario karakter, krijgen van ons een bijpassende stukje outfit in bruikleen.

 

Steun The Sushi Times

Maar het allerleukste vanalles is natuurlijk nog dat ook wij aanwezig zijn met een eigen standje! Het is inmiddels een traditie geworden dat we één keer per jaar met een stand aanwezig zijn op deze markt. Hier kun je langs komen om een praatje met ons te maken of ons te steunen.

Dit steunen kun je doen door deel te nemen in onze loterij waar je voor slechts €2,- (over 3x voor €5) een lootje kunt grabbelen. Je weet direct wat je gewonnen hebt én je hebt ALTIJD prijs! Ook hebben wij weer diverse soorten mysterybags (voor €5,-). Deze zijn gevuld met Japanse spulletjes.

14469696_945759515569882_1869400291376490442_n

De opbrengst van deze stand gaat volledig naar het onderhoud van deze site in de breedste zin van het woord. Zo wordt het geld niet alleen gebruikt voor de hosting maar ook voor het organiseren van leuke giveaways en andere acties.

Kom jij ook langs bij ons stand? Je herkent ons aan het felgekleurde kleedje met Japanse print, en natuurlijk onze bak met lootjes!

 

 

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X