Partners

The Sushi Times schrijft al sinds 2013 met veel plezier over alles dat met Japan te maken heeft, maar we zijn niet de enige! Er zijn nog diverse andere platformen die net als wij met heel veel enthousiasme hun liefde voor Japan delen. Of dat nou is in de vorm van handige overzichten, diepgaande stukken over de Japanse cultuur, of een specialisatie in Japanse muziek.

 

Graag zetten we deze ‘partners in crime’ even in het zonnetje! Geef ze dan ook een klik en een bezoek, want hoewel we allemaal over Japan schrijven, brengen we elk een eigen kijk en unieke content mee!

Foodies en liefhebbers van Japans eten opgelet! Want op Proef Japan maak je kennis met de Japanse keuken zoals je deze niet eerder zag, doormiddel van tientallen heerlijk recepten, interessante blogs, handige reviews, en bovenal heel veel informatie kom je alles te weten over de Japanse eetcultuur en keuken!

AVO Magazine richt zich op Japanse (indie) muziek, maar er wordt ook uitgeweken naar andere onderdelen van de Japanse (pop)cultuur. De oorsprong van AVO Magazine ligt bij AVO Forum, een Japan-gerelateerd forum (actief 2003-2019). AVO Magazine publiceert in twee talen en heeft diverse muziekfestivals en concerten georganiseerd.

Uchiyama biedt informatie over Japan met (bijna) alles over de unieke Japanse
samenleving, over achtergronden van kunst en cultuur, zoals literatuur, poëzie en theater, en informatie over de Japanse geschiedenis, waarin de Nederlanders een belangrijke rol hebben gespeeld, over de taal en nog vele andere onderwerpen.

Meer Japan

Maar naast deze partners kun je op nog veel meer manieren kennismaken met de Japanse cultuur. Er zijn in Nederland namelijk talloze Japanse activiteiten, winkels, sporten, en meer te beleven en ontdekken. Onderstaand dan ook een handig overzicht van enkele Japanse bronnen en soortgelijken!

Japanse Winkels in Nederland

Maar dan zijn we er nog niet! Want je kunt ook de meest fantastische Japanse spullen kopen in Nederland. Er zijn namelijk diverse Japanse winkels in Nederland die zich elk toespitsen op een eigen onderdeel van de Japanse cultuur. Van bonsai tot katana, van kimono tot eten, de meest schattige hebbedingetjes, of juist een fijne mix aan producten.

Link vermelden

Heb jij een webshop, Japanse sportclub, geef je workshops, of val je in één van de andere categorieën en wil je dat we jouw link vermelden? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier voor meer informatie. 

partner worden

Ook graag een officiële partner worden van The Sushi Times? Om partner te worden moet er ten eerste al een zeer sterke, overduidelijke band zijn met Japan in zijn algemeenheid. Dat betekent bijvoorbeeld een blog, of magazine welke ook schrijft over de Japanse cultuur. Dit platform moet van hoogwaardige kwaliteit zijn, mag geen commerciële doelstelling als uitgangspunt hebben, en regelmatig geüpdatet worden.

Daarnaast is een partnerschap vooral gebaseerd op een wederzijdse waardering en respect voor elkaars werk. En gaat gepaard met een wederzijdse linkruil, artikelruil en/of andere vormen van samenwerking. Past jouw platform hierbij?

 

Vul dan het contactformulier in voor meer informatie.