Partners en Adverteren

The Sushi Times draait geheel op vrijwilligers maar er zijn wel de nodige kosten. Om hierin tegemoet te komen werken wij samen met diverse partners en bedrijven en maken we bijvoorbeeld gebruik van gesponsorde content en affiliates.

 

Gesponsorde content

Het kan voorkomen dat je op The Sushi Times gesponsorde content tegenkomt. Dit is echter zeldzaam en zal altijd duidelijk gemaakt worden. Wat wel veelal gebruikt wordt zijn zogenaamde affiliate links. Dit zijn links naar webshops, en als je dan iets koopt op de desbetreffende shop (nadat je op de link hebt geklikt) kunnen wat een percentage hiervan verdienen.

Deze links worden alleen geplaatst indien ze relevant zijn en goed passen bij een artikel. En alle meningen, suggesties, en artikelen zijn hierdoor niet beïnvloedt. De gesuggereerde producten zijn genoemd op basis van persoonlijke voorkeur én daadwerkelijke ervaring met de producten en/of winkels. Genoemde winkels en artikelen zijn vermeldt omdat ze naar mening van de schrijver de goedkoopste optie, meeste keuze, en/of beste service bieden.

 

Ook partner worden of adverteren?

Heb jij een (web)shop, event, of ander product of dienst welke je wilt promoten dan kunnen wij misschien iets voor elkaar betekenen! Misschien kunnen we een giveaway organiseren of kunnen wij een review schrijven aan de hand van een toegestuurde sample, of wie weet zie je het wel zitten om een langdurig partnerschap aan te gaan!

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft het soort samenwerking. Buiten de bovengenoemde zaken zijn ook advertorials, product placements en andere activiteiten mogelijk. Wil je meer informatie of lijkt een samenwerking je wel wat? Neem dan contact met ons op.

 

Onze partners en affiliates

Op dit moment werken wij o.a. samen met de volgende partijen. Dit kan zijn door het bijdragen van artikelen, review producten, of affiliate marketing.

rea

 

homepage-logo-retina

 

mostcutestnl-logo-groter

 

Kawaii Box - The Cutest Subscription Box

Japan Candy Box - The Sweetest Monthly Japanese Candy Subscription Box

Tokyo Otaku Mode


Close
X