Pokémon GO nu ook officieel in Nederland!

De meeste van ons zullen inmiddels al druk aan het spelen zijn, ook wij waren zo “ondeugend” om via een omweg de applicatie vast te downloaden, maar nu kunnen we het via de echte manier gaan doen! Pokémon GO is namelijk zojuist officieel gelanceerd in de Google Playstore en Apple Appstore!

Mocht je de app al hebben is het alsnog verstandig om de echte versie te downloaden zodat je kunt blijven updaten. Je hoeft niet bang te zijn dat je je gegevens kwijt raakt, je kunt gewoon weer inloggen met je google account (of Pokémon Trainer Club account) en verder gaan.

Vergeet overigens ook niet hier een kijkje te nemen! Daar vind je namelijk meer dan 60 verschillende soorten Pokémon GO merchandise, speciaal voor de diverse teams (en iedereen die nog geen team gekozen heeft). Ook hebben wij een handige post geschreven met “10 dingen die elke Pokémon GO trainer moet hebben“, “Hoe wordt je fit voor Pokémon GO” en vind je op onze Pokémon Go facebook groep een volledige guide met speeltips, een overzicht wat er uit je eieren kan komen en nog veel meer!

 

Gemist wat Pokémon GO precies is? Lees dan snel verder!

Met Pokémon GO kun je in de echte wereld Pokémon vangen met je telefoon! Wanneer je in de buurt bent van een Pokémon zal je smartphone gaan trillen.Wanneer dit gebeurd moet je je smartphone richten op de Pokémon en via het touch screen een Pokéball gooien! Je moet echter wel goed op je timing letten om te zorgen dat de Pokémon er niet vandoor gaat.

Je kunt als trainer levelen en hoe hoger je level komt, des te sterkere en zeldzamere Pokémon je kunt gaan tegenkomen. Afhankelijk van je level krijg je ook betere Pokéballs en heb je dus een betere kans om de Pokémon te vangen.

Ook kun je Pokémon evolueren door meerdere Pokémon van diezelfde soort te vangen; kun je Pokémon eieren tegenkomen op zogenaamde PokéStops (bijzondere punten zoals musea of monumenten); en kun je (binnenkort) met elkaar ruilen! Daarnaast zijn er ook bepaalde challenges om te voltooien die je achievement medals opleveren.

Uiteraard valt er nog veel meer te vertellen over deze fantastische applicatie maar daarvoor verwijzen wij je graag door naar één van onze andere artikelen over Pokémon Go of de officiële website van Pokémon Go!

 

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X