Blogheader voor het artikel over de nieuwste hit van DJ Piko-Taro met speciale gast Pikachu: Pika to Piko

PPAP is terug! Met Pikachu?!

Eind 2016 overspoelde PPAP, ofwel Pen-Pineapple-Apple-Pen het internet. Dit bijzondere nummer werd overal kapot gedraaid en de stroom aan nieuwe memes leek oneindig. Het is een “hit” van de fictieve DJ Piko-Taro, een personage bedacht door de Japanse entertainer Kazuhiko Kosak. Vanaf dat moment stond hij in één klap in de spotlights maar werd het daarna weer oorverdovend stil. Tot nu! Want DJ Pika-Taro is terug en met wel een hele bijzondere gast: Pikachu!

Pokémon Virtual Fest

Het nummer is speciaal gemaakt voor de opening van het Pokémon Virtual Fest. Een speciaal digital-only evenement in Japan dat geheel in het teken staat van Pokémon, en Pikachu!

Hier kun je een digitale cosplay aantrekken en de digitale attracties bekijken. Ook zijn er optredens, shows, en meer. Waaronder dus deze speciale performance van DJ Pika-Taro en Pikachu.

Het grootste gedeelte van het nummer bestaat uit het leren van de tekst en dans. En wachten tot die bass eindelijk écht even dropped. Want die weten ze lekker op te bouwen.

De lyrics

En mocht je niets snappen van de lyrics? Dat kan kloppen want alleen DJ Piko-Taro weet Pikachu’s spraak te begrijpen…

“For this song, I interpreted Pikachu’s words. No one understands Pikachu’s language, but I was able to understand them in a Pikotaro-like way, and I feel we linked our minds. For this song, Pikachu is wearing sunglasses, so I think we can call him Pikataro. It makes him even cuter…I hope children all over the world will enjoy the song…This is the ultimate collaboration pi.”“PIKA to PIKO” (PIKATARO & PIKOTARO)

(???) Without you (???) Relax?

(???) Mushroom (???) Finland

(???) ln the future (???) Take out

(???) Knee

(???) Pick up! Please!

(???) Keep distance

(???) Papa! (???) Look at me!

(???) Look at me! Look at me!

(???) Papa! Get out!

(???) Winter…Tea time…Keyhole

Let’s dance!

PIKA to PIKO PIKA to PIKO

PIKA to PIKO PIKA to PIKO…

(???) Elevator (???) We are teachers.

(???) Fever

(???) Beef

(???) We got you! Never! Never! Never! We got you!

(???) Beef

(???) Just laughing

(???) Here we go! (???) Set!

(???) 3! (???) 2! (???) 1!

(???) Take off…Take off? Take off? …Let’s dance!

PIKA to PIKO PIKA to PIKO

PIKA to PIKO PIKA to PIKO…Bron: SoraNews24, Pokémon Virtual Fest, PR.
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie