San, ni, ichi: de kaartverkoop voor Heroes Made in Asia barst los!

Fans van Aziatische popcultuur kunnen in het eerste weekend van mei hun hart weer ophalen tijdens het gezellige Heroes Made in Asia! In het weekend van 30 april en 1 mei a.s. verandert de Evenementenhal Gorinchem weer in een walhalla van all things Asia. Of je nu gek bent op anime, Aziatische vechtsporten, cosplay, of typische Aziatische streetfood, er is voor iedereen wat te doen!

Duik in de wondere wereld van anime, manga en cosplay

Anime en manga liefhebbers kunnen ook deze editie hun ogen weer uitkijken! Ontmoet je favoriete manga artiesten, anime stemacteurs of influencers. Struin langs de leukste merchandise kraampjes op de Asian Market, koop unieke kunst in de Artist Alley, en laat je inspireren door de mooie cosplays tijdens op het hoofdpodium. Heb jij zelf een cosplay die je graag aan de bezoekers wil laten zien? Geef je dan snel op voor de Cosplay Catwalk of Cosplay Contest!


Nieuw! K-pop Heroes

Na een succesvolle eerste editie is het evenement verder uitgebreid met een leuke area die helemaal in het teken staat van Koreaanse popmuziek: K-pop Heroes! Zing met je vrienden mee met de leukste K-pop hits tijdens de karaoke, of kom gezellig meedansen tijdens de Random Playdances. K-pop fans hoeven niet stil te zitten! 

Nóg meer heerlijke Aziatische gerechten en snacks

Foodies kunnen zich tonnetje rond eten op de foodmarket, want er zijn nog meer kraampjes en lekkernijen toegevoegd! Proef de lekkerste taiyaki (gevulde pannenkoekjes in de vorm van een vis), takoyaki (hartige Japanse poffertjes met een vulling van octopus) of andere authentieke Aziatische gerechten. Kun je niet wachten en wil je aan jouw eigen kookkunsten werken? Dan kan je elke vrijdag meedoen aan de food demonstraties tijdens Food Friday op het TikTok-kanaal van Heroes Made in Asia.


Maak kennis met eeuwenoude tradities

Bezoekers die geïnteresseerd zijn in oude Aziatische tradities kunnen ook terecht bij Heroes Made in Asia. Zo kent Azië mooie vechtkunsten, zoals Iaido en Kendo. Daag jezelf uit en verleg je grenzen tijdens een van de workshops in de Active Heroes Area. Voor iedereen die het liever wat rustiger aan doet, is er een interessante thee-ceremonie, waarbij je niet alleen de ins en outs krijgt van deze unieke Japanse traditie maar ook zelf mee kan doen. Daarnaast zijn er genoeg andere leuke workshops waar bezoekers aan mee kunnen doen, zoals origami vouwen, manga tekenen en zelfs een les Koreaanse of Japanse taal!

Kom je langs?

Toegangskaarten voor het evenement zijn vanaf verkrijgbaar in de webshop van Heroes Made in Asia: made-in-asia.nl.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie