De schattigste (en lekkerste) recepten voor Cat Day!

Elk jaar op 22 februari wordt Cat Day gevierd in Japan. Al meer dan 30 jaar wordt de liefde voor katten grootst onder de aandacht gebracht met tal van bijzondere evenementen, hebben vele restaurants en winkels speciale acties, en ontploft bovenal het internet met de leukste katten foto’s en filmpjes.

Ook zie je elk jaar weer de beroemde kattendonuts bovenwater komen en ander bijzondere lekkernijen, geheel in het teken van onze pluizige vrienden. Speciaal daarvoor hebben wij enkele leuke recepten verzameld speciaal om Cat Day mee te vieren. Hiermee kun ook jij aan de slag gaan om Cat Day ook hier een ware happening te laten worden, want dan verdienen deze schattige viervoeters toch?

 

Coverfoto: screenshot uit de YouTube video van Bonobos25 gebruikt in dit artikel (「おむすびニャン」 Easy Onigiri Kit 「Omusubi Nyan」)

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X