Thumbnail van de Youtube video "Neko Atsume Cat Cookies and More! | INNITIME" door Innitime

De schattigste (en lekkerste) recepten voor Cat Day!

Elk jaar op 22 februari wordt Cat Day gevierd in Japan. Al meer dan 30 jaar wordt de liefde voor katten grootst onder de aandacht gebracht met tal van bijzondere evenementen, hebben vele restaurants en winkels speciale acties, en ontploft bovenal het internet met de leukste katten foto’s en filmpjes.

Ook zie je elk jaar weer de beroemde kattendonuts bovenwater komen en ander bijzondere lekkernijen, geheel in het teken van onze pluizige vrienden. Speciaal daarvoor hebben wij enkele leuke recepten verzameld speciaal om Cat Day mee te vieren. Hiermee kun ook jij aan de slag gaan om Cat Day ook hier een ware happening te laten worden, want dan verdienen deze schattige viervoeters toch?


Meer Japanse recepten

Nog meer heerlijke Japanse recepten maken? Neem dan snel een kijkje op Proef Japan. Dé website voor liefhebbers van de Japanse keuken. Hier vind je niet alleen tientallen Japanse recepten, maar ook artikelen over de Japanse eetcultuur, haar keuken, en interessante weetjes over Japanse ingrediënten.

Coverfoto: Thumbnail van de Youtube video “Neko Atsume Cat Cookies and More! | INNITIME” door Innitime
Dit artikel – De schattigste (en lekkerste) recepten voor Cat Day! – verscheen voor het eerst op 22 februari 2018 en is voor het laatst geüpdatet op 22 februari 2022.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie