Kom ons team versterken!

Kom jij ons team versterken?

Natuurlijk moeten er ook artikelen geschreven worden voor deze onderwerpen en daarom zijn we op zoek naar gemotiveerde schrijvers. Let wel op dat dit geen ‘ik schrijf wel als ik zin heb’ iets is maar dat er verwacht wordt dat je minstens 1x per maand met een post komt.

 

Wij zoeken nog schrijvers voor de volgende onderwerpen

  • Film & TV
  • Muziek (Geen J-rock/Visual-Kei etc.)
  • Kawaii & Fashion
  • Tech & Gadgets
  • Reporters Japanse evenementen in België (in bezit van degelijke camera is een must)

Uiteraard staan we ook altijd open voor andere interessante onderwerpen, dus heb je iets om te delen? Laat het weten!

 

Wat wij van je verwachten

Wij verwachten lekker veel enthousiasme en motivatie! Schrijven voor The Sushi Times is niet alleen maar lange leve de lol! Zoals hierboven al gezegd willen wij minstens 1x per maand (maar liever 2x) een blogpost binnen het door jou gekozen onderwerp (bijvoorbeeld Figures & Merchandise, Manga, of Fashion). Het kan dus voorkomen dat je eigenlijk geen zin hebt om te schrijven maar dan zul je er toch aan moeten geloven.

Natuurlijk kan het gebeuren dat het je echt niet lukt maar ook dan is het eigenlijk de bedoeling dat je hier van te voren rekening mee houdt. Maar we zullen vast wel wat kunnen regelen in zo’n geval. Verder is het belangrijk dat je weet waar je het over hebt. Je hoeft geen expert te zijn maar we verwachten wel dat je niet zomaar alles klakkeloos overneemt maar dingen zelf controleert en nakijkt.

 

Wat jij van ons kan verwachten

Een hoop gezelligheid, lol en waardering! Dat is wat je in elk geval kunt verwachten! Als je wilt gaan schrijven om er rijk mee te worden zit je bij ons echter verkeerd. Wij zijn allemaal zeer gemotiveerde vrijwilligers die graag onze passie met Japan delen met anderen. Vanuit dat oogpunt schrijven wij allemaal voor deze website.

Het is dus geen betaald werk maar we proberen we er wel voor te zorgen dat er zo nu en dan leuke compensaties voor de schrijvers te wachten staat. Bijvoorbeeld een gratis kaartje voor een evenement of een leuk cadeautje. Maar het gaat bovenal om de lol!

Schrikt dit je niet af, ben je 18 jaar of ouder en lijkt het je leuk om te schrijven voor The Sushi Times?  Vul dan het onderstaande formulier in!

 

Close
X