Secret of Mana aankondiging.

Secret of Mana komt terug!

Square Enix Ltd., heeft deze week bekend gemaakt dat het klassieke actie-RPG-avontuur Secret of Mana® op 15 februari 2018 terugkeert op PlayStation®4, PlayStation®Vita en STEAM. In Secret of Mana wordt het memorabele en iconische avontuur van Randi, Primm en Popoi nieuw leven ingeblazen met prachtige 3D-beelden en verbeterde gameplay. Zo krijgt dit geliefde deel in de Mana-serie zijn best mogelijke vorm voor zowel terugkerende fans als nieuwe spelers.

Bekijk hier de aankondigingstrailer:

Secret of Mana verscheen oorspronkelijk in 1993 en wordt algemeen beschouwd als een van de beste RPG’s ooit. In dit actierijke avontuur bindt de speler met Randi en zijn twee metgezellen, Primm en Popoi, de strijd aan met een kwaadaardig keizerrijk om de magische Mana-kracht terug te veroveren en het evenwicht in de wereld te herstellen.

Secret of Mana biedt spelers een getrouwe hervertelling van het geliefde verhaal van Randi, Primm en Popoi, maar levert ook tal van nieuwe functies en spannende updates, waaronder:

  • Audio-updates – inclusief een nieuwe soundtrack en ingesproken dialogen
  • 3D-graphics – de hele game is opnieuw vormgegeven – de levendige Mana-rijke wereld komt voor het eerst in 3D tot leven
  • Verbeterde gameplay – het originele systeem is aangepast voor het realiseren van een moderne actie-RPG met verbeterde gameplay
  • Toegevoegde dialoogscenes –diverse belangrijke scenes uit het originele verhaal worden nu met prachtige filmpjes verbeeld
58080_10150097389554365_167831379364_7405568_6344464_n
2001630625

Secret of Mana is vanaf 15 februari 2018 verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®Vita en STEAM. Spelers die de game pre-orderen in de PlayStation® Store ontvangen speciale personagekostuums (Moogle Suit voor Randi, Primm en Popoi, Tiger Two-Piece voor Primm en Tiger Suit voor Randi en Popoi), alsmede een reeks avatars van de personages.

Wie de game vooraf aanschaft of de Day 1 Edition aanschaft, die tot 1 week na de lancering beschikbaar is op STEAM, ontvangt de drie personagekostuums en een speciale bureaubladachtergrond.

Tags:
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie

X