Shoplifter Giveaway

*** SORRY DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN ***

Vanaf 17 april is Gouden Palm-winnaar SHOPLIFTERS beschikbaar op dvd en video on demand! Naast de Gouden Palm, werd de film ook genomineerd voor een Oscar én Golden Globe voor Beste Buitenlandse Film.

SHOPLIFTERS gaat over Osamu. Als hij en zijn zoon na hun zoveelste winkeldiefstal weer onderweg naar huis zijn, komen ze buiten in de kou een verloren klein meisje tegen. Als blijkt dat ze van huis is weggelopen, neemt Osamu haar mee naar huis, waar ze al snel wordt opgenomen in het hechte gezin. Hoewel de familie arm is en ze net genoeg verdienen door te stelen, hebben ze een gelukkig leven samen. Tot een onverwachte gebeurtenis verborgen geheimen blootlegt en de familiebanden hevig op de proef worden gesteld.

De film is o.a. verkrijgbaar bij bol.com, Pathé Thuis, Google Play, iTunes en Ziggo Movies & Series.

Maar gratis is natuurlijk altijd beter! En om deze lancering te vieren mogen wij maar liefst 3 DVD’s gaan weggeven zodat ook jullie thuis kunnen gaan genieten van deze bijzondere film! Om deze te winnen kun je onderstaand je gegevens achterlaten. Voor extra winkansen kun je ook nog mee doen via Facebook, Twitter, en Instagram!

a Rafflecopter giveaway

*** SORRY DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN ***

 

Alleen voor deelnemers binnen Nederland en personen boven de 18 jaar, of met toestemming van ouders/voogd. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het boven geschreven en de wedstrijd kan op elk moment, zonder bericht of reden, worden gewijzigd. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Deelname kan tot zondag 28 april 23:59.
De winnaar zal bekend gemaakt worden op maandag 29 april via Facebook een www.thesushitimes.com. De winnaar moet zelf contact opnemen voor de verdere afhandeling. Indien geen reactie binnen 24 uur wordt een andere winnaar gekozen. De gegevens van de winnaar zullen worden doorgegeven aan SeptemberFilmsNL voor het verzenden van de DVD’S. Wanneer de winnaar zijn/haar prijs in goede orde heeft ontvangen worden alle persoonsgegevens van deze wedstrijd weer verwijdert.
Kijk hier hoe we omgaan met je persoonlijke gegevens en privacy. En lees hier hoe Rafflecopter (de app die we hierboven gebruiken) omgaat met persoonsgegevens.
Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X