Nikko RF race auto's giveaway.

Speciale kerst giveaway! Twee Nikko RC-voertuigen!

***SORRY DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN! ALLE WINNAARS ZIJN OP DE HOOGTE GESTELD***

Stikjaloers was ik altijd op onze buurjongetjes die door de wijk heen aan het crossen waren met hun bestuurbare auto’s. Of zoals ze vol trots zeiden “Nééhéé, het zijn Nikko RC-voertuigen”. Met een duidelijk nadruk op Nikko. Destijds had ik er geen benul van wat dat inhield maar inmiddels is ook bij mij Nikko een bekende naam. Dit Japanse bedrijf is namelijk al sinds jaar en dag marktleider op het gebied van allerhande waanzinnig toffe RC voertuigen.

Dit gaat van speelgoed tot het serieuzere hobby werk en er is dan ook een enthousiaste RC-fanclub die zich over de hele wereld bezig houdt met de sport. En ook dit najaar trekt Nikko alles uit de kast om vele (grote) kinderhandjes hebberig te doen verlangen naar het nieuwste van het nieuwste. Zo komen er halve tanks voorbij en toffe motoren, en hun nieuwste all-terrain wagen de VaporizR 3. In elk geval meer dan genoeg moois om de verlanglijstjes weer goed mee op te vullen.

Hoogtepunten uit deze reeks zijn toch echter wel de nieuwe (nano) VaporizR’s en Road Rippers en dat is extra goed nieuws want wij mogen daarvan enkel modellen gaan weggeven! Tijdens deze bliksem giveaway mogen we twee winnaars gaan verblijden met Nano VaporizR 3 óf de Road Rippers Maximum Boost!

Nano VaporizR 3

De Nano VaporizR 3 is het kleinere broertje van de VaporizR 3 en is net als zijn grote broer een amfibisch RC voertuig. De Nano VaporizR 3 rijdt tot 8,5 km per uur, maakt 360 graden spins en met zijn geavanceerde 2.4GHz techniek heb je een bereik van wel 40 meter en kun je rijden met tot wel 10 personen tegelijk.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Road Rippers Maximum Boost

Road Rippers Maximum Boost, een flashy auto met muziek en ronkende motor! Terwijl de auto vooruit rijdt met een Wheelie komt een lichtgevende raket uit de kofferbak! Hoe cool is dat?! Maximum Boost is dé RC auto met waanzinnige muziek, licht en geluideffecten!

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

***SORRY DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN! ALLE WINNAARS ZIJN OP DE HOOGTE GESTELD***

Giveaway

Want tijdens deze bliksem giveaway mogen we twee winnaars gaan verblijden met elk de Nano VaporizR 3 (oranje) óf de Road Rippers Maximum Boost! Je hebt t/m zondag 22 december om deel te nemen en dat kun je simpelweg doen door je gegevens in onderstaande app achter te laten. En hierbij te vermelden welk model je wilt kiezen. Let wel dat je echt één keuze doorgeeft anders wordt je deelname niet goed geregistreerd.

Maandag 23 december rond 10.00 maken we de winnaars bekend via Facebook. Zorg ervoor dat je klaar zit om je gegevens door te geven als je gewonnen hebt, want dan verzenden we diezelfde dag je prijs nog zodat je hem (als PostNL het goed doet) nog voor de kerst binnen hebt

***SORRY DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN! ALLE WINNAARS ZIJN OP DE HOOGTE GESTELD***

Tags:
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie