Steun Ons!

Er gaat ontzettend veel tijd en energie zitten in het onderhouden van The Sushi Times en daarnaast zijn er ook nog de ‘vaste lasten’ zoals hosting en het organiseren van leuke giveaways! Dit alles wordt geheel uit eigen zak betaald en met de kleine beetjes die we krijgen door middel van de advertenties op onze site, en donaties van lezers.

Maar we willen graag nog verder groeien met The Sushi Times en dit platform verder uitbreiden met nog meer interessante artikelen, reistips en meer. Hiervoor kunnen we echter alle steun gebruiken die we kunnen krijgen en daar hebben we jou, als lezer, voor nodig!

 

Adblock

AdBlock is dan ook ons grootste vijand 😉 We snappen dat er een hoop websites zijn die super irritante advertenties plaatsen en laten zien. Wij proberen er echter voor te zorgen dat onze advertenties je niet in de weg zitten en ook echt relevante content laten zien. Zou je daarom je Adblocker zo willen instellen dat onze advertenties te zien zijn (het zogenoemde ‘whitelisten’)? Op die manier help je automatisch mee om The Sushi Times overeind te houden, zonder dat je er eigenlijk iets voor hoeft te doen.

 

Doneer

Laat je je Adblock liever aan staan en/of wil je ons op een andere manier steunen? Dan kan dat door een donatie te geven via Paypal of om ons te trakteren op een virtueel kopje koffie via k-fi!

Dit kan heel gemakkelijk door op onderstaande Paypal donatieknop te drukken, of op de Ko-fi knop. 


 

Shop

Daarnaast werken we op dit moment hard aan onze eigen merchandise lijn met exclusieve The Sushi Times goodies, die uiteraard allemaal in het teken staan van Japan! Een eerste preview kun je inmiddels al vinden in onze Redbubble shop. Met dank aan de illustraties van PetPet!

 

Deel, like en comment

Heb jij geen ruimte in je budget? Dan nog kun je ons steunen door zoveel mogelijk van onze artikelen te liken, delen, of een comment achter te laten op bijvoorbeeld Facebook en Twitter. Hiermee help je ons verder te komen en ook dit wordt enorm op prijs gesteld!

 
 

Hoe je ons ook steunt, we zijn je ontzettend dankbaar!