SUPER DRAGON BALL HEROES WORLD MISSION

Super Dragon Ball Heroes World Mission voor Nintendo Switch en Steam!

Als fans van de Dragon Ball franchise hebben we de afgelopen jaren weinig te klagen gehad. De komst van een geheel nieuwe serie, een film die daadwerkelijk hier in de bioscoop gedraaid heeft, en de release van diverse toffe Dragon Ball games. En aan deze verzameling games kunnen we 5 vanaf april 2019 weer een nieuwe titel toevoegen, die met name de fans van trading card games (TCG) zeker zal kunnen beroeren! Super Dragon Ball Heroes: World Mission beloof namelijk de perfecte mix te worden tussen card en battle games!

Word Kampioen

Super Dragon Ball Heroes World Mission vindt plaats in Hero Town, een alternatieve wereld waar een Dragon Ball kaartgame de populairste vorm van entertainment is. Spelers nemen de rol aan van Beat, de hoofdrolspeler in deze nieuwe game, en volgen zijn reis om de wereldkampioen van Super Dragon Ball Heroes te worden.

Wanneer de slechteriken uit de virtuele gamewereld verschijnen in Hero Town en een ravage aanrichten, duikt Beat in de wereld van de game en vormt hij een team met de beroemde Dragon Ball personages om de vrede te herstellen in de echte wereld.

Het is een card battle game met vechters van alle Dragon Ball universums, nog nooit eerder vertoonde transformaties en een gloednieuw personage ontworpen door Toyotarou; de mangaka (manga maker) van Dragon Ball Super. De game bevat een gigantische line-up met 350 vechters en meer dan 1000 kaarten om te verzamelen.

Tal van speel modi

Binnen de game heb je tal van opties om het avontuur te beleven, of op eigen gemak te genieten van de game. De trailer introduceert de belangrijkste modi in de game, waaronder:

  • Story Mode – Bevat een origineel verhaal met gloednieuwe helden
  • Arcade Mode – Bevat verschillende uitdagingen om de vaardigheden van de spelers op de proef te stellen
  • Network Battle – Biedt spelers de mogelijkheid om het tegen hun vrienden of andere spelers van over de hele wereld op te nemen
  • Creation Mode – Hier kunnen spelers hun eigen cards en missies creëren.

Ongeacht je mood of gezelschap kun je dus helemaal los gaan met dit nieuwe Dragon Ball avontuur!

Nu verkrijgbaar

Super Dragon Ball Heroes World Mission is verkrijgbaar vanaf 5 april 2019 voor de Nintendo Switch en PC via STEAM en o.a. verkrijgbaar bij Bol.com, Nedgame, Gamemania, en de betere speelgoedwinkels.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie