Super kawaii CuteStuff.nl Review

Een poosje geleden hebben we jullie verteld over de (volgens ons) leukste kawaii webwinkels van 2018! Eén van de kawaii webshops die een plek wist te veroveren in deze lijst was CuteStuff. Een relatief nieuwe webshop met de meest fantastische en schattige producten van niet alleen bekende merken, maar ook enkele onbekende pareltjes. Mr. Donothing, Kuroro, Amuseable, en TokiDoki zijn slechts enkele van de unieke merken en characters die je er vindt.

CuteStuff Podium

Dat niet alleen ze bieden een, bijna letterlijk, podium aan voor andere creatievelingen die hun eigen lijn kawaii producten aan de man willen brengen. Op hun CuteStuff Podium vind je diverse kawaii “indie” merken van bijvoorbeeld Frilly Pops en Chic Kawaii. Deze vind je normaal gesproken alleen terug op sites zoals Etsy maar dankzij CuteStuff.nl zijn ze ineens een stuk dichterbij!

Verrassingspakket

Maar hoewel het er online allemaal fantastisch uit ziet hebben we ze natuurlijk niet alleen daarom een plekje op de lijst gegeven. We hebben ook daadwerkelijk diverse producten mogen ontvangen in een schitterend verrassingspakket, om te kijken of alles ook net zo cute is als het lijkt. Onze ervaringen hiermee willen we graag met je delen in deze review. En nog beter: je kunt eenzelfde pakket ook winnen!

Al vanaf het moment van binnenkomst was ik nieuwsgierig, en wat een verrassing bij het openen van de doos! Elk item was individueel verpakt en gaf me echt het gevoel alsof ik een doos cadeautjes had ontvangen. Aangezien ik niet precies wist wat ik zou krijgen was het echt elke keer weer spannend om iets uit te pakken en te bekijken.

Daarbij vond ik het ook gewoon een erg goed teken dat alles zo zorgvuldig was verpakt en ingepakt. Geeft toch dat extra beetje “wauw” aan een bestelling en goed om te weten dat ze hun best doen dat alles zo netjes mogelijk bij je aankomt.

Maar wat zou er nou precies in die doos? Heel erg veel leuks!

Het was echt de ene leukigheid naar de andere met in totaal zo’n €60,- aan schitterende goodies en kawaii hebbedingetjes, namelijk:

Echt een super uitgebreid en heel erg gevarieerd pakket dus! Mijn kawaii-liefhebbende hart maakte dan ook vrijwel elke keer een sprongetje bij elk nieuw item dat ik aanpakte. Maar bevielen ze ook echt?

Kuroro – Pluche met cape (19cm)

Het eerste wat opviel in de doos met goodies was dit veel te schattige Kuroro knuffeltje. Zijn ietwat sippe gezicht smolt direct mijn hart!

Ik weet nog altijd niet waarom hij zo sip kijkt maar ik ben in elk geval niet teleurgesteld met deze nieuwe aanwinst voor mijn plushie-verzameling! Hij staat mooi rechtop, is van super stevig materiaal gemaakt, en hoewel er her-en-der een klein draadje los hing heb ik nergens een beschadiging of zwak punt kunnen zien. Top dus!

TokiDoki – Mooka Unicorn Sleutelhanger

Nog zo’n schattige knuffeltje wat in de doos zat was deze super kawaii Eenhoorn sleutelhanger van het bekende, Japanse merk: TokiDoki. Als iconisch merk binnen de kawaii-cultuur en Harajuku-scene weet het bedrijf als geen ander hoe ze schattig spul moeten maken en dat is met deze sleutelhanger wederom gelukt.

Daarbij is het lang niet altijd makkelijk om authentieke TokiDoki merchandise te scoren in Nederland dus ik was heel blij verrast om ook enkele TokiDoki items terug te vinden in deze suprise box! Niet alleen zat deze Eenhoorn sleutelhanger er namelijk in, maar ook nog eens een schattige magneet set van dezelfde serie: met een magische unicorn-mermaid!Mr. DoNothing – Muismat

Een van mijn absoluut, favoriete, nieuwe ontdekkingen bij Cutestuff.nl was echter Mr.Donothing. Als groot fan van personages zoals Gudetama sprak deze me meteen aan, met name wanneer hij achter zijn bureau zit.

De muismat rukte ik dan ook per direct uit het plastic en doet nu al enkele weken dienst op mijn bureau. Enige is dat hij wellicht wat aan de kleine kant is als je de muis echt heel veel heen en weer beweegt maar tot nu toe gaat het bij mij uitstekend!

Ook het Mr. DoNothing – Diamant Notebook Office was direct favoriet! Al zal deze waarschijnlijk “slachtoffer:  worden van mijn notebook verzameling. Een stapel ontzettend schattige notitieblokken die ik te leuk vind om daadwerkelijk te gebruiken en dus meer als decor dienen.

Moongs – Etui turkoois

Nog zo’n ontdekking was Moongs! Deze deed me meteen denken aan Molang, maar gelukkig nog allemaal net anders genoeg om toch een geheel eigen personage te zijn.

In combinatie met de schattige pastel kleuren en leuke panda’s was dit dan ook meteen een goede match. Daarbij is het ook nog eens een lekkere stevige etui die ik met trots op m’n bureau op het werk leg!

Duma – Lunch Totebag

En last, but not least zat er ook nog een hele lieve Lunch totebag bij van het personage “Duma”. Een schattig varkentje dat, zo te zien, heerlijk aan het genieten is in een kop warme chocolademelk mét marshmallows.

Eerlijk is eerlijk, hoe leuk dit soort lunchtasjes ook zijn, ik gebruik ze nooit als zodoende. Meestal krijgen ze een leuk ere plekje op een plank en worden ze gevuld met prullaria of als “hoes” voor een lelijke bloempot. Wat ik precies mee ga doen weet ik dus nog niet, maar sowieso iets leuks want dat verdient deze schattige tas!

***SORRY, DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN***

Winnen! Winnen! Winnen!

Echt een super leuk pakket dus met spullen die net zo kwalitatief als schattig zijn! Ben jij ook helemaal verliefd geworden op de goodies uit dit pakket? Dan hebben we super goed nieuws voor je want samen met CuteStuff.nl mogen wij namelijk een zelfde pakket gaan weggeven aan één gelukkige winnaar! Dat lees je goed één iemand mag straks al deze spulletjes zelf gaan uitpakken en een plekje geven!

Wat je hiervoor moet doen? Je gegevens achterlaten in onderstaande app en The Sushi Times en Cutestuff.nl liken op Facebook! Voor extra winkans kun je ons ook volgen op diverse andere social media kanalen en meedoen via Facebook. Vergeet niet dit ook aan te geven in de app hieronder zodat je punten goed worden verwerkt!

P.S. Alleen voor deelnemers binnen Nederland en personen boven de 18 jaar, of met toestemming van ouders/voogd. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het boven geschreven en de wedstrijd kan op elk moment, zonder bericht of reden, worden gewijzigd. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Deelname kan tot vrijdag 20 juli 23:59. De winnaar zal bekend gemaakt worden op zondag 22 juli via Facebook een www.thesushitimes.com.. De winnaar moet zelf contact opnemen voor de verder afhandeling. Indien geen reactie wordt een andere winnaar gekozen.
De gegevens van de winnaar zullen worden doorgegeven aan Cutestuff.nl voor het verzenden van het pakket. Wanneer de winnaar zijn/haar pakket in goede orde heeft ontvangen worden alle persoonsgegevens van deze wedstrijd weer verwijdert. Daarnaast zullen we ook éénmalig de emailadressen van de deelnemers doorgeven aan Cutestuff.nl zodat iedereen als bedankje van deelname nog een kortingscode zal ontvangen.
Kijk hier hoe we omgaan met je persoonlijke gegevens en privacy. En lees hier hoe promosimple (de app die we hierboven gebruiken) omgaat met persoonsgegevens.***SORRY, DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN***

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie