The Sushi Times Anime Valentijnskaarten.

The Sushi Times Anime Valentijnskaarten

Na het grote succes van de The Sushi Times anime kerstkaarten nu ook een selectie aan anime valentijnskaarten! Dus ben jij nog op zoek naar de juiste kaart om jouw crush, geliefde, of vrienden en vriendinnen, toe te sturen? Dan zit je hier helemaal goed!

Verstuur ze per e-mail, print ze uit en stuur ze op, deel ze op Facebook, hang ze aan de muur, net wat je er maar mee wilt doen. Zolang het maar voor persoonlijk (!) gebruik is. Dus rechtermuisknop + klik op de kaart die je wilt hebben en kies voor “afbeelding opslaan als” en het staat op je pc.

3
1
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Valentine Cards (1)
14
2
 Alle afbeeldingen zijn het eigendom van de rechtmatige eigenaren (anime studio’s enartists). Er mag dan ook geen commercieel gebruik van gemaakt worden, en alleen voor persoonlijke doeleinden gebruikt worden.
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie