The Sushi Times Anime Kerstkaarten

De kerstdagen komen eraan en de nodige kerstkaarten gaan weer verzonden worden! Jammer genoeg heb je hier in Nederland maar weinig, of geen keuze als het aankomt op anime kerstkaarten, maar daar hebben wij een oplossing voor bedacht; zelf in elkaar geknutselde digitale kerstkaarten die je kunt gebruiken om naar je vrienden en familie te sturen.

Verstuur ze per e-mail, print ze uit en stuur ze op, deel ze op Facebook, hang ze aan de muur, net wat je er maar mee wilt doen. Zolang het maar voor persoonlijk (!) gebruik is. Dus rechtermuisknop + klik op de kaart die je wilt hebben en kies voor “afbeelding opslaan als” en het staat op je pc.Alle afbeeldingen zijn het eigendom van de rechtmatige eigenaren (anime studio’s en artists). Er mag dan ook geen commercieel gebruik van gemaakt worden, de afbeeldingen mogen alleen voor persoonlijke redenen gebruikt worden.
Dit artikel verscheen voor het eerst op 12 december 2014 en is voor het laatst geüpdatet op 12 december 2022.
Tags:
,
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie