The Sushi Times Anime Kerstkaarten

De kerstdagen komen eraan en de nodige kerstkaarten gaan weer verzonden worden! Jammer genoeg heb je hier in Nederland maar weinig, of geen keuze als het aankomt op anime kerstkaarten, maar daar hebben wij een oplossing voor bedacht; zelf in elkaar geknutselde digitale kerstkaarten die je kunt gebruiken om naar je vrienden en familie te sturen.

Verstuur ze per e-mail, print ze uit en stuur ze op, deel ze op Facebook, hang ze aan de muur, net wat je er maar mee wilt doen 😉 Dus rechtermuisknop + klik op de kaart die je wilt hebben en kies voor “afbeelding opslaan als” en het staat op je pc 🙂

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Alle afbeeldingen zijn het eigendom van de rechtmatige eigenaren (anime studio’s en artists). Er mag dan ook geen commercieel gebruik van gemaakt worden, de afbeeldingen mogen alleen voor persoonlijke redenen gebruikt worden.
Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en is een social media verslaafde Japan lover die met veel passie over alles schrijft wat maar met Japan te maken heeft. Daarnaast is ze gek op cosplay, anime, Pokémon, games, en alles wat kawaii is.

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X