Team Paraluna’s Road To CICAF #8: Op weg naar China!

Vandaag vertrekken we dan eindelijk echt als Team Nederland naar China voor de cosplay finale op CICAF.  We hebben er enorm veel zin in maar zijn natuurlijk ook een beetje zenuwachtig!

We zijn in China van 28 april tot 5 mei, dus tijdens die dagen zullen we proberen foto’s te posten zodat men hier ook een beetje kan zien wat CICAF inhoudt tijdens het festival zelf! De voorronde voor het volgende team is namelijk al over anderhalve maand op Animecon 2016! Zij gaan dan hetzelfde avontuur meemaken in 2017.

Onderstaand de kostuums die we mee hebben genomen! Elsa en Anna zijn als extra kostuum en onze Guild War armors zijn de cosplays waar we uiteraard mee hopen te winnen!

Foto 1 Guild Wars 2

Foto 2 Anna&Elsa

We weten nog niet zeker of we over ‘the great firewall of China’ kunnen komen. Maar we gaan het in ieder geval proberen op onze volgende websites:

www.facebook.com/teamparaluna

www.instagram.com/teamparaluna

teamparaluna.tumblr.com

We hebben gehoord dat tumblr niet geblockt is in China dus wie weet! Maar als we door kunnen komen op Instagram en Facebook is dat natuurlijk ook leuk & handig voor deze live feed aan foto’s.

We hopen dat jullie het avontuur een beetje kunnen volgen! En anders bedenken we wel iets. Tot volgende week Nederland! 😀

xxx Liza & Sophie

 

Team Paraluna is een super enthousiast cosplay duo bestaande uit Liza en Sophie. Samen schrijven zij tutorials en mogen we ze volgen tijdens hun voorbereidingen voor CICAF 2016!

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X