Coverposter van de Japanse Film True Mothers door Naomi Kawase

True Mothers (door Naomi Kawase) nu te zien online!

Wel even toe aan wat vermaak in huis? Trakteer jezelf dan op een lekkere bioscoop ervaring! Met een dekentje en bak popcorn op de bank kun je namelijk – gewoon online – genieten van het schitterende Japanse drama, True Mothers.

Naomi Kawase

Na RADIANCE en AN keert de gerenommeerde Japanse regisseur Naomi Kawase terug met een ontroerend verhaal over familie en moederschap. Warm, menselijk, genuanceerd en met een perfect gevoel voor dat wat ons leven waarde geeft. Met haar herkenbare stijl is Kawase uitgegroeid tot een boegbeeld van de hedendaagse Japanse cinema, en ook True Mothers is weer een krachtige film geworden.

True Mothers

Satoko en haar man hebben het goed, maar het lukt niet om zwanger te worden. Ze besluiten voor adoptie in aanmerking te willen komen. Zo worden ze de ouders van Asato, een jongetje geboren uit een onstuimige puberliefde. Jaren later komt hun gezinsgeluk onder spanning te staan als een onbekende jonge vrouw zich aandient en beweert Asato’s echte moeder te zijn. Satoko gaat de confrontatie met deze Hikari aan. Wie is ze en wat is er dedstijds gebeurd?

Gebaseerd op een roman van Mizuki Tsujimura en met de herkenbare visuele kracht van Kawase, die de film een unieke intensiteit geeft. Met haar herkenbare stijl is Kawase uitgegroeid tot een boegbeeld van de hedendaagse Japanse cinema. Warm, menselijk, genuanceerd en met een perfect gevoel voor dat wat ons leven waarde geeft. TRUE MOTHERS maakte tevens deel uit van de officiële selectie van Cannes 2020. Een ware aanrader dus.

Waar te zien?

De film mag dan wel niet in de bioscoop te zien zijn, in samenwerking met filmdistributeur Cinéart is deze vanaf vandaag online beschikbaar via het film platform Picl. En vanaf 12 maart zal deze te zien zijn via Vitamine Cineville. Via deze platformen kun je de film dan online bekijken.

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je kijken op de website van Cinéart. Veel kijkplezier!

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie