UNIQLO UT lanceert exclusieve designs met zeer populaire manga-serie Jujutsu Kaisen!

Internationale kledingretailer UNIQLO heeft deze week een exclusieve Jujutsu Kaisen collectie gelanceerd. Inmiddels is deze zo goed als uitverkocht, maar goed nieuws! Op 19 juli is er een tweede drop aangekondigd, dus zet hem vast in je agenda!

Best verkochte manga

Jujutsu Kaisen is een internationaal bekende Japanse mangaserie, geschreven en geïllustreerd door Gege Akutami, een Japanse manga-illustrator. De Japanse manga-serie is in een relatief korte periode van drie jaar enorm populair geworden. Vanaf april 2021 had de Jujutsu Kaisen-manga meer dan 45 miljoen exemplaren in omloop, inclusief digitale versies, waardoor het een van de best verkochte mangaseries aller tijden is. Een tweede UT-selectie met exclusieve ontwerpen uit de anime-televisieserie volgt 19 juli, om zo alle fans van de Jujutsu Kaisen-franchise verder te kunnen enthousiasmeren.

Exclusieve Jujutsu Kaisen designs

Het verhaal volgt de middelbare scholier Yuji Itadori die zich aansluit bij een geheime organisatie van Jujutsu Sorcerers om een ​​machtige vloek genaamd Ryomen Sukuna te doden, van wie Yuji de gastheer wordt. De nieuwe collectie bevat exclusieve ontwerpen van illustraties uit de manga welke magische krachten van tovenaars benadrukken, als die van Yuji Itadori. Diens persoonlijkheden hebben de serie zo aantrekkelijk gemaakt. De line-up van de collectie bestaat uit zowel unisex shirts als kids items. De items zijn in verschillende maten, kleuren en designs verkrijgbaar. De prijzen voor de shirts zijn respectievelijk €9,90 en €14,90.


De individualiteit en charme van de Jujutsu Kaisen-personages

De debuutcollectie bevat gedenkwaardige scènes en acties van populaire personages uit de Jujutsu Kaisen-mangaserie. De UT’s leggen getrouw de reeks afbeeldingen van hoofdpersonages vast, die hun uitdagingen overwinnen om hun missies te voltooien en elkaar te helpen. Ontwerpdetails die fans zullen verrassen zijn onder meer een patroon van Sukuna op de achterkant van een UT, waarvan de voorkant gesierd wordt door Yuji Itadori, het hoofdpersonage. Ook afgebeeld in de collectie zijn de Hollow Purple-techniek van tovenaar en leraar Satoru Gojo en een ontwerp met Shikigami-vloeken die tovenaar Megumi Fushiguro oproept.


Beschikbaar

De collectie is online beschikbaar via www.uniqlo.nl of in het echt te bewonderen in de Uniqlo flagship store in Amsterdam (UNIQLO Kalverstraat).

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie