Vind de beste Japanse muziek met onze J-Music Guides!

Japanse muziek is een dure hobby. Westerse labels durven releases van Japanse bands slechts zeer mondjesmaat uit te brengen en ook de legale download- en streamingopties zijn beperkt.

Omdat The Sushi Times maar al te goed weet dat niet iedere liefhebber van Japanse muziek een geldboom in de tuin heeft staan, hebben wij de J-Music Guide in het leven geroepen.

Op deze manier informeren wij je over de grootste Japanse artiesten en de interessantste undergroundbands. Daarnaast geven wij gericht advies over de albums van deze bands, zodat jij niet te veel geld uitgeeft aan een album dat uiteindelijk toch niet naar jouw smaak blijkt te zijn!

Op dit moment zijn de volgende J-Music Guides beschikbaar:

 

L’Arc-en-Ciel

 

Luna Sea

 

Dir En Grey

 

Seikima-II

 

Buck-Tick

 

Onmyo-za

 

Zoals je ziet behoorlijk veel J-metal en Visual Kei gerelateerde muziek op het moment, maar uiteraard zal deze lijst in de toekomst alleen maar verder groeien met nog meer verschillende soorten artiesten.

Voel je overigens vrij om ook een J-Music Guide aan te vragen, of deel jouw eigen aanraders met ons!

Kevin is altijd op zoek naar de beste muziek van over de hele wereld. Hij is altijd benieuwd naar de drijfveren van de muzikanten die erachter zitten en verdiept zich er graag in. Voor de The Sushi Times schrijft hij over de tofste Japanse bands maar wil je meer lezen? Kijk dan ook op zijn eigen site kevymetal.wordpress.com!

Laat ons horen wat je te zeggen hebt!

Close
X