Waan je in de wereld van Aziatische (pop)cultuur op 30 april & 1 mei!

#advertorial

Heroes Made in Asia is dé ontmoetingsplaats waar fans hun passie voor de Aziatische popcultuur met elkaar kunnen delen, zoals manga, anime, de Aziatische keuken, cosplay en gaming. Bezoek de andere kant van de wereld voor één dag of weekend. Op zaterdag 30 april & zondag 1 mei kun jij je weer onderdompelen in de wereld van Heroes Made in Asia in Evenementenhal Gorinchem.

Ontmoet jouw favoriete artists

Recent zijn de eerste artists bekend gemaakt. Judith Mallol werd geboren in Barcelona in 1994. Ze tekent sinds ze een potlood kon vasthouden en is niet gestopt tot vandaag de dag, want ze heeft eindelijk van haar passie haar beroep kunnen maken. Judit werkte voor Ubisoft en ontwierp karakters voor games, terwijl ze haar diploma behaalde in Fine Arts aan de Universiteit van Barcelona.

Ook Carles Dalmau zal aanwezig zijn tijdens Heroes Made in Asia. Carles is illustrator en mangakunstenaar met een specialiteit in audio/visuals en multimedia. In 2020 publiceerde hij zijn eerste korte manga, “mijn beschermengel” in de Planeta Manga magazine en won hij de tweede prijs in de internationale kortverhaal-manga Webtoon award met “Lucid Lucy”. Hij werkt momenteel aan “Soma”, zijn nieuwe manga. Ontmoet Judith en Carles tijdens Heroes Made in Asia, je hebt de kans om tips te vragen, jouw werk te laten signeren of producten te kopen. In totaal hebben we 4 artists houd de socials van Heroes Made in Asia in de gaten voor de volgende aankondigingen.

Show jouw cosplay tijdens de Cosplay Contest!

Laat het publiek zien wat jij in huis hebt en grijp jouw moment om te schitteren op de Main Stage van Heroes Made in Asia! Schrijf je in voor de Cosplay Contest en neem het op tegen de beste Cosplayers van Nederland en zelfs uit het buitenland. Deelnemen is zeker niet alleen voor de eer, want de totale prijzenpot is € 1.750,-. Voor, tijdens en na de Cosplay Contest worden de deelnemers beoordeeld door een professionele jury bestaande uit bekende cosplayers zoals AkrCos en Inspector Lemon Cosplay. De inschrijvingen zijn geopend, schrijf je dus snel in want vol = vol!


The Sushi Times op Heroes Made in Asia

Vorige editie brachten wij als The Sushi Times ook een bezoek aan Heroes Made in Asia, maar dit jaar hebben we een verrassing voor jullie in petto! Verschillende schrijvers van The Sushi Times waaronder ikzelf (Joyce), Hennie, Sander en Steven zullen aanwezig zijn op Heroes Made in Asia 2022 om daar diverse lezingen, demo’s, en workshops te geven die allemaal in het teken staan van de Japanse (pop) cultuur.

We kunnen nog niet teveel verklappen maar we hebben o.a. een leuke Yukuta demonstratie voor jullie gepland staan en een lezing over het starten van je eigen Figure verzameling met handige tips en tricks voor jouw eigen collectie.

Daarnaast is er uiteraard ook de mogelijkheid om gewoon even een praatje met ons te komen maken! Meer details zullen we binnenkort bekend maken, dus houdt de socials van The Sushi Times en Heroes Made in Asia goed in de gaten!

Tickets

Wil jij al dit leuks niet missen? Bestel dan snel een ticket via de website van Heroes Made in Asia. De reguliere prijs loopt namelijk nog maar tot 31 maart 2022! Neem snel een kijkje op de TikTok en Instagram van Heroes Made in Asia zodat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen rondom het event.

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie