Wat is er te doen tijdens Heroes Made in Asia?

advertorial

Op 24 en 25 februari 2024 transformeert de Evenementenhal Gorinchem in een wereld voor liefhebbers van de Aziatische popcultuur tijdens Heroes Made in Asia 2024. Met een overvloed aan activiteiten, workshops en ontmoetingen met je favoriete helden, belooft dit event een waar paradijs te worden voor de Nederlandse otaku-gemeenschap.

Ontdek de getalenteerde Manga artiesten

Voor de liefhebbers van manga biedt Heroes Made in Asia de kans om deel te nemen aan live tekening sessies en boeiende panelgesprekken. Sara Lozoya neemt je mee in de wereld van manga en videogames, terwijl Paula Aranega en Zack Davisson de wetenschap en magie achter het vertalen van manga onthullen. Sluit je reis af met Zack Davisson’s boeiende verkenning van mythen en geesten in de Japanse folklore, en laat je betoveren door Laia Lopez’s live tekening van animeheldinnen.

Cosplay workshops om je vaardigheden te verfijnen

Een hoogtepunt van het evenement is ongetwijfeld de reeks boeiende cosplay workshops die je de gelegenheid bieden om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Mirra Cosplay trapt af met boeiende inzichten in de wereld van cosplaycompetities, terwijl CaptainGhostly je meeneemt op een reis door de kunst van het maken van cosplay armor en props. MaoloCosplay deelt waardevolle tips over het aanpakken van grootschalige cosplayprojecten, terwijl Iris je onderdompelt in de betoverende wereld van cosplay in Japan met een informatieve lezing. Voor degenen die praktisch aan de slag willen, biedt de EVA foam workshop een hands-on ervaring om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Actieve Heroes in verschillende vechtsporten

Voor degenen die graag een actieve rol spelen, biedt Heroes Made in Asia ook een reeks workshops en demonstraties van verschillende vechtsporten. Van Laido tot Wing Chun, Hapkido tot Sakura Kai, deelnemers kunnen zich verdiepen in de wereld van gevechtskunsten en zelfs enkele technieken uitproberen.

Fanclubs: verbinden en delen

Naast de indrukwekkende cosplay- en vechtsportactiviteiten, zijn er ook verschillende fanclubs aanwezig om de gemeenschap te verenigen. Maak kennis met de Dutch Anime Community, schakel de hulp in van Cosplay Medics, deel je passie met Cosplayers Form NL, ontmoet gelijkgestemden bij de Dutch Genshin Impact Club, en neem deel aan boeiende discussies bij Dango Discourse.

Show je K-pop moves met K-motion en Mirrow Crew

Voor liefhebbers van K-pop biedt het event ook een reeks workshops, waaronder de K-motion workshop. Laat je meeslepen door de energie van Mirrow Crew tijdens hun Random Playdance-optreden en ontdek de dynamiek van de K-pop scene.

Scoor je tickets

Kortom, Heroes Made in Asia belooft een onvergetelijk weekend vol plezier, leerzame ervaringen en ontmoetingen. Mis dit niet als je een ware liefhebber bent van de Aziatische popcultuur!

Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie