Win 2 gratis weekendtickets voor Heroes Made in Asia Nederland 2022!

Behoren Naruto, Dragon Ball Z, Bleach of Sword Art Online tot één van jouw favoriete series of speel jij niets liever dan games als Final Fantasy, Street Fighter of Pokémon? Teken je zelf graag manga of werkt je graag aan jouw cosplay outfits? Wat jouw link met Aziatische popcultuur ook is, op Heroes Made in Asia ben jij thuis. Ontmoet op 30 april en 1 mei in de Evenementenhal Gorinchem nieuwe vrienden, laat je inspireren en maak je klaar voor een weekend vol fun en entertainment!

Weekend vol vermaak

Het hele weekend valt er van alles te zien en beleven. Zo is er genoeg te doen en te leren tijdens één van de vele workshops. zoals Japanse kalligrafie, bento, en meer! Maar er valt nog veel meer te beleven. Zo kun je losgaan in de gaming zone, je tonnetje rond eten op de Aziatische food market, je spaargeld er doorheen jagen op de Asian Market. Op Heroes Made in Asia kan je allerlei verschillende producten vinden op het gebied van anime en manga zoals pins, posters, figurines, en wat je ook maar kunt bedenken!

The Sushi Times op Heroes Made in Asia

Daarnaast is ook The Sushi Times aanwezig om diverse lezingen, workshops en demo’s te verzorgen! Zo zal onze eigen Sander je meenemen rondom alles wat te maken heeft met het verzamelen van figures, leert Hennie hoe je zelf een yukata aan kunt trekken (inclusief hoe je je obi knoopt!), deelt Steven zijn Japanse taalkennis met ons én leert hij je wat over kalligrafie, en gaat Joyce je alles vertellen over reizen naar Japan, en laat ze je kennis maken met de Japanse keuken. Voor ieder wat wils dus!

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om gewoon even een praatje met ons te komen maken! Meer details zullen we binnenkort bekend maken, dus houdt de socials van The Sushi Times en Heroes Made in Asia goed in de gaten!

Cosplay, cosplay, en cosplay!

En natuurlijk is geen conventie is compleet zonder cosplay en daar is ook op Heroes Made in Asia meer dan genoeg ruimte voor! Bewonder alle prachtige cosplayers tijdens de Cosplay Catwalk of Cosplay Competition op de Main Stage. En ben jij trots op jouw cosplay? Heb jij met bloed, zweet en tranen (van geluk) jouw outfit gemaakt en wil je die aan iedereen laten zien? Schitter dan zelf tijdens de Cosplay Catwalk en blaas iedereen omver!

Win gratis tickets

Wil jij dit feest niet missen? Doe dan snel mee met onze giveaway! Wij mogen namelijk van Heroes Made in Asia twee gratis weekendtickets gaan weggeven! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je gegevens achterlaten in onderstaande appje, en kun je voor extra win kans ook nog mee doen via de diverse socials! Vind simpelweg hiervoor de post op onze Facebook of Insta en tag een vriend met wie jij je wel een weekendje kunt vermaken!

Win 2 gratis Weekendtickets voor Heroes Made in Asia 2022!
Alleen voor deelnemers binnen Nederland en personen boven de 18 jaar, of met toestemming van ouders/voogd. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het boven geschreven en de wedstrijd kan op elk moment, zonder bericht of reden, worden gewijzigd. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Deelname kan tot zondag 25 april 23:59. De winnaar zal bekend gemaakt worden op maandag 25 april bekend gemaakt via www.thesushitimes.com. De winnaar moet zelf contact opnemen voor de verdere afhandeling. Indien geen reactie binnen 24 uur wordt een andere winnaar gekozen. Contactgegevens van de winnaar worden hierbij overgedragen aan de organisatie van EasyFairs (organisatoren van Heroes Made in Asia Nederland) om de de weekendtickets te kunnen reserveren. Wanneer de winnaar zijn/haar prijs in goede orde heeft ontvangen worden uiterlijk binnen 90 dagen alle persoonsgegevens van deze wedstrijd weer verwijdert. Kijk hier hoe we omgaan met je persoonlijke gegevens en privacy. En lees hier hoe WooRise (de app die we hierboven gebruiken) omgaat met persoonsgegevens.
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie