Camera Japan Film Festival 2018.

Win 2 kaarten voor het Camera Japan Film Festival 2018!

***SORRY DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN***

Het is weer tijd voor het jaarlijkse Camera Japan Film Festival! Omdat nieuwe en klassieke films uit Japan zelden in Nederland te zien zijn, richt een groep Rotterdamse liefhebbers in 2006 CAMERA JAPAN op: een vierdaags festival waar de beleving van Japanse cultuur centraal staat.

Zoals altijd heeft Camera Japan weer gezorgd voor een knallende selectie aan films die een grote variatie aan genres laat zien. Met deze dertiende editie extra veel aandacht voor bovennatuurlijke verhalen die je soms flink doen griezelen! Maar ook luchtige komedies passeren de revue en zoals altijd zijn er ook weer diverse anime films te bewonderen.

En wil je even een pauze tussen het bekijken van de vele films? Dan zijn er nog bijzondere tentoonstellingen, workshops, demonstraties, en veel meer om te bezoeken gedurende het festival.

Dit wil je natuurlijk niet missen en daarom mogen wij 1×2 gratis kaartjes weggeven voor een film naar keuze! Om kans te maken moet je hieronder je gegevens achter laten, en zowel The Sushi Times als Camera Japan Film Festival liken op Facebook. Voor extra winkans kun je ook nog mee doen aan de like + share actie op Facebook of enkele van de andere acties doen. En vergeet vooral niet om te vertellen voor welke film je kaartjes wilt winnen!

De actie loopt t/m aanstaande maandag (tot 23.59) 1 oktober. De volgende dag zal de winnaar bekend gemaakt worden.

***SORRY DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN***

P.S. Alleen voor deelnemers binnen Nederland en personen boven de 18 jaar, of met toestemming van ouders/voogd. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het boven geschreven en de wedstrijd kan op elk moment, zonder bericht of reden, worden gewijzigd. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Deelname kan tot maandag 1 oktober 23:59. De winnaar zal bekend gemaakt worden op dinsdag 2 oktober via Facebook een www.thesushitimes.com. De winnaar moet zelf contact opnemen voor de verdere afhandeling. Indien geen reactie binnen 24 uur wordt een andere winnaar gekozen. De gegevens van de winnaar zullen worden doorgegeven aan het Camera Japan Film Festival voor het regelen van de tickets.
Kijk hier hoe we omgaan met je persoonlijke gegevens en privacy. En lees hier hoe promosimple (de app die we hierboven gebruiken) omgaat met persoonsgegevens.
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie