Win 2 weekendtickets voor Heroes Made in Asia 2023!*** DEZE GIVEAWAY IS AFGELOPEN ***

Heroes Made in Asia is het event dat zich richt op de popcultuur van Azië en de fans die deze cultuur omarmen. Het evenement biedt een platform voor fans van anime, manga, cosplay, gaming en nog veel meer. Dit evenement is uniek en biedt tal van activiteiten en optredens om van te genieten.

Mis het niet

We hebben het al uitgebreid gehad over al het vermaakt dat er te vinden is, maar ben je nog niet overtuigd? Hier zijn nog een paar redenen waarom je Heroes Made in Asia 2023 absoluut niet mag missen:

♦️ Ontmoet bekende gasten. Dit jaar zijn er verschillende beroemde gasten aanwezig, waaronder stemacteurs Scott Burns, Cristina Vee Valenzuela, cosplayers, Multifluffyness, Tara Cosplay, Moemoefever en manga artiesten Gecko Chan, Xulia Vicente, Sara Soler en Konata. Je krijgt de kans om hen te ontmoeten, een handtekening te ontvangen en op de foto te gaan. 

♦️ Ontdek nieuwe dingen: Er zijn tal van stands waar je anime-, manga-, gaming en overige merchandise kunt vinden. Er zijn ook workshops en activiteiten die je kunnen helpen jouw cosplayvaardigheden te verbeteren of ervaar een echte Japanse thee ceremonie. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de foodmarket. Dit jaar nog groter! 

♦️ Beleef een unieke sfeer: Heroes Made in Asia heeft een unieke sfeer die je nergens anders zult vinden. De cosplaywedstrijd en het optreden van Dress Up Town zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

♦️ Maak nieuwe vrienden: Het evenement is de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde interesses hebben als jij! Doe bijvoorbeeld mee aan een fan meet up of sluit je aan bij een van de fanclubs die aanwezig zullen zijn.

Kom ook!

Kortom, Heroes Made in Asia 2023 is een geweldig evenement dat je niet mag missen! Dus markeer het nog even in je agenda: het vindt plaats op 6 en 7 mei in Evenementenhal Gorinchem en er zijn nog kaartjes beschikbaar. Mis deze kans niet om jouw passie voor de Aziatische popcultuur te delen met andere fans.

Win gratis tickets

Wil jij dit feest niet missen? Doe dan snel mee met onze giveaway! Wij mogen namelijk van Heroes Made in Asia twee gratis weekendtickets gaan weggeven! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je gegevens achterlaten in onderstaande appje, en kun je voor extra win kans ook nog mee doen via de diverse socials!

Win 2 gratis Weekendtickets voor Heroes Made in Asia 2023!
Joyce
desushitimes@gmail.com

Joyce is de oprichtster van The Sushi Times en schrijft inmiddels al bijna 10 jaar over alles dat te maken heeft met Japan. Verder is ze gek op anime, gaming, Pokémon, Animal Crossing en alles dat kawaii is. Daarnaast is ze ook een fanatieke Japanse hobby chef, wat tot uiting komt op ProefJapan.com!

Geen reactie's

Geef een reactie